Publikováno Březen 8, 201015 r zdravim, na me Octavii se vyskytl problem a to hodne rychle blikající blinkry doprovázene chrcením ze zadní levé strany kufru. pod koborcem jsem nasel i zdroj chrcení je to taková malá krabička. je ale zajímave ze kdyz pustim vystražné světla tak všechno funguje jak má jen kdyz vyhodim blinkr do leva nebo doprava. nevite nekdo co s tím ?
Březen 8, 201015 r zdravim, na me Octavii se vyskytl problem a to hodne rychle blikající blinkry doprovázene chrcením ze zadní levé strany kufru. pod koborcem jsem nasel i zdroj chrcení je to taková malá krabička. je ale zajímave ze kdyz pustim vystražné světla tak všechno funguje jak má jen kdyz vyhodim blinkr do leva nebo doprava. nevite nekdo co s tím ? Řekl bych,že máš špatnou páčku směrových světel,nebo relé na výstražné světla-trojůhelník uprostrěd palubovky.
Březen 8, 201015 r mne tiez blikaju strasne rychlo asi kvoli SMD co som dal do smerovky :-( neviete kde sa dal kupit len prerusovac pre ledky???vlastne aby mi pomnali blikala dakujem
Říjen 17, 201113 r Nemas nahodou prasklou nekde zarovku?Bo rychlejsi blikani znaci,ze mas nekde prasklou zarovku.Tak zkontroluj jestli blika vsech sest. Upraveno Říjen 17, 201113 r od Wojnar
Říjen 17, 201113 r Nemyslíš, že rok a půl to už vyřešil? Trochu myslet a číst, než odpovíš. Píše, že má LED-ky. Dělalo mo to tím. LED-ky mají menší odběr, proto se to chová jak při prasklé žárovce. Necituj poslední příspěvek!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.