Publikováno Květen 10, 200619 r Pls help, potrebuju prohodit pojistky dveri mezi fabkou a koktou (stribrny za cerny, mely by to byt uplne stejny), jak se vytahujou? musim "klestema" a silou vule nebo sroubovat, nebo sundat tapec?
Květen 10, 200619 r Mám takovej pocit, když sem je měnil, tak že se šroubujou. Dal sem na ně bužírku(lepší je silnější, aby si si je nezničil kleštěma), vzal do kleští a vyšrouboval. Montáž opět šroubováním v kleštích s bužírkou. Pak to chce našroubovat je akorát, aby nebyly moc utopené v tapecu, nebo netrčeli v zavřeném stavu ven.
Květen 10, 200619 r Autor Mám takovej pocit, když sem je měnil, tak že se šroubujou. Dal sem na ně bužírku(lepší je silnější, aby si si je nezničil kleštěma), vzal do kleští a vyšrouboval. Montáž opět šroubováním v kleštích s bužírkou. Pak to chce našroubovat je akorát, aby nebyly moc utopené v tapecu, nebo netrčeli v zavřeném stavu ven. danke danke...jestli to urvu, pos..u se
Květen 10, 200619 r Jestli to urveš a posereš se tak to bude urvaný a ty budeš posraný. Tak to radši dělej opatrně a ať se ti to povede.Čau Honza
Květen 10, 200619 r jak říká týráček jsou tam přišroubovaný pokud to koupíš origo v autoškoda tak u toho je i návod
Květen 10, 200619 r Autor jeste jednou danke, hotovo... jdu si ustrihnout puchejr na ukazovacku, proc to ty trubci tak utahujou
Květen 10, 200619 r Škoda, že to čtu až teď jde to i líp. Ten kolík jde jen pootočit o 180 C a vysunout. Stejný postup nasadit dát do jaké potřebuješ úrovně a potočit, ale poprvé jsem to dělal jak ty s puchýřem na prstu.
Květen 10, 200619 r Autor Škoda, že to čtu až teď jde to i líp. Ten kolík jde jen pootočit o 180 C a vysunout. Stejný postup nasadit dát do jaké potřebuješ úrovně a potočit, ale poprvé jsem to dělal jak ty s puchýřem na prstu. ted mi to doslo kua ona je tam malinkata ryska totiz a zepredu a zezadu je vlastne volenj prouzek na tom tahlu atd., ted to chaaaaaapu, ale pozde kazdopadne ten odstrihnutej puchejr pali jak svina
Květen 10, 200619 r Škoda, že to čtu až teď jde to i líp. Ten kolík jde jen pootočit o 180 C a vysunout. Stejný postup nasadit dát do jaké potřebuješ úrovně a potočit, ale poprvé jsem to dělal jak ty s puchýřem na prstu. Presne tak. Ja kdyz jsem to menil, na jedne strane auta jsem to tocil jako magor, neslo to, vzal jsem kleste a normalne to vyrval. Na druhe strane auta jsem pomalu zacal zjistovat, ze se to pootoci a vynda. Ty chromove potom jsem potom udelal nasazovacim a pootacivym zpusobem a pak si nafackoval!
Květen 11, 200619 r Tak to se omlouvám, je to tak. Já už sem to dělal skoro před 2 roky, tak sem trochu zapoměl, sorrrrry
Květen 11, 200619 r Autor Tak to se omlouvám, je to tak. Já už sem to dělal skoro před 2 roky, tak sem trochu zapoměl, sorrrrry puchejř na tebe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.