Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pls help, potrebuju prohodit pojistky dveri mezi fabkou a koktou (stribrny za cerny, mely by to byt uplne stejny), jak se vytahujou? musim "klestema" a silou vule nebo sroubovat, nebo sundat tapec? :unsure:

Mám takovej pocit, když sem je měnil, tak že se šroubujou. Dal sem na ně bužírku(lepší je silnější, aby si si je nezničil kleštěma), vzal do kleští a vyšrouboval. Montáž opět šroubováním v kleštích s bužírkou. Pak to chce našroubovat je akorát, aby nebyly moc utopené v tapecu, nebo netrčeli v zavřeném stavu ven.

• Autor
Mám takovej pocit, když sem je měnil, tak že se šroubujou. Dal sem na ně bužírku(lepší je silnější, aby si si je nezničil kleštěma), vzal do kleští a vyšrouboval. Montáž opět šroubováním v kleštích s bužírkou. Pak to chce našroubovat je akorát, aby nebyly moc utopené v tapecu, nebo netrčeli v zavřeném stavu ven.

danke danke...jestli to urvu, pos..u se :D

Jestli to urveš a posereš se tak to bude urvaný a ty budeš posraný. Tak to radši dělej opatrně a ať se ti to povede.Čau Honza

jak říká týráček jsou tam přišroubovaný ;) pokud to koupíš origo v autoškoda tak u toho je i návod ;)

• Autor

jeste jednou danke, hotovo... jdu si ustrihnout puchejr na ukazovacku, proc to ty trubci tak utahujou :smich:

Škoda, že to čtu až teď jde to i líp. Ten kolík jde jen pootočit o 180 C a vysunout. Stejný postup nasadit dát do jaké potřebuješ úrovně a potočit, ale poprvé jsem to dělal jak ty s puchýřem na prstu. ;)

• Autor
Škoda, že to čtu až teď jde to i líp. Ten kolík jde jen pootočit o 180 C a vysunout. Stejný postup nasadit dát do jaké potřebuješ úrovně a potočit, ale poprvé jsem to dělal jak ty s puchýřem na prstu. ;)

ted mi to doslo kua :) ona je tam malinkata ryska totiz a zepredu a zezadu je vlastne volenj prouzek na tom tahlu atd., ted to chaaaaaapu, ale pozde :D kazdopadne ten odstrihnutej puchejr pali jak svina :D

Presne tak. Ja kdyz jsem to menil, na jedne strane auta jsem to tocil jako magor, neslo to, vzal jsem kleste a normalne to vyrval. Na druhe strane auta jsem pomalu zacal zjistovat, ze se to pootoci a vynda. Ty chromove potom jsem potom udelal nasazovacim a pootacivym zpusobem a pak si nafackoval! ;)

Tak to se omlouvám, je to tak. Já už sem to dělal skoro před 2 roky, tak sem trochu zapoměl, sorrrrry

• Autor
Tak to se omlouvám, je to tak. Já už sem to dělal skoro před 2 roky, tak sem trochu zapoměl, sorrrrry

puchejř na tebe :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.