Publikováno Březen 13, 201015 r Mam problem dnes jsem jel trochu svižněji z autem a po chvilce mi začla svítit kontrolka oleje prijel jsem domu a koukam pod autem kaluž oleje a celej motor zašvihanej nedávno bylo čištěné turbo šlape dobrře auto jde pekně do zátahu tak nevím co se stalo prosím pomoc
Březen 13, 201015 r JAk chceš pomoct? To přece dá rozum, že ti nikdo neporadí. Vždyť to nevidíme. Musíš sundat spodní kryt pod motorem a podívat se.To může být proražená vana , nebo spoustu jiných důvodů.
Březen 17, 201015 r Ja by som povedal, že to bude slabo dotiahnutá trubka prívodu oleja k turbu, mne sa to takisto stalo, treba na to zbrúsenú "17"......potom ti to tečie na poloos.......a rozhadzuje ti to po motore....neupresnil si či máš zaolejovaný motor odspodu, alebo z boku, z vrchu......skús najprv trubku, keď si mal dole turbo........
Březen 17, 201015 r taky jsem řešil po opravě turba ten samý problén---a byla to špatně dotažená hadice. Tak snad to bude stejné i u tebe-pak už se nabízí horší varianty.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.