Danko206 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Zdravim....Mam Octaviu TDi 66kW...rv.97 AGR.....Neoznamuje mi rezervu ani ponechanie zapnutych svetiel...Co stym?Podobnu temu som nenasiel....Ak som prehliadol tak sa ospravedlnujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 zkus test akcnich clenu, jestli pipa (gonga) pak to bude nejspis repracek v budikach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danko206 Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 a da sa to nejako menit ako samostatny kus??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 (editace) zde v bazaru jsem koupil maxidot budiky, na kterych uplne chybel, prendal jsem ho z puvodnich budiku budiky se musi cely rozebrat, je priletovany 2 piny a drzi nacvaknuty vymenit ho neni problem, horsi bude ho sehnat Editováno: 15. Březen 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 nahradni repracky do tacho mam nove moznost i vymeny. mifii@tiscali.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.