Petr z Letné Vloženo 17. Březen 2010 Vloženo 17. Březen 2010 Prosím o názor : když chci jen ostříknout a setřít přední sklo, pak po povelu páčkou se nejprve rozběhnou stěrače po suchém skle (jedou celý kyv) a teprve potom začne stříkat ostřikovač. Je možné toto změnit přeprogramováním? Auto je v záruce, je toto možné reklamovat ? děkuji všem Citovat
Marek Vloženo 17. Březen 2010 Vloženo 17. Březen 2010 čoveče už se to tu řešilo....ale nemůžu to sakra najít... Citovat
Petr z Letné Vloženo 19. Březen 2010 Autor Vloženo 19. Březen 2010 čoveče už se to tu řešilo....ale nemůžu to sakra najít... já jsem to bohuzel nenasel v zadnem archivu a tak s tou blbinou otravuji znalce Citovat
bojler Vloženo 19. Březen 2010 Vloženo 19. Březen 2010 (editace) někdo tady jako řešení psal zpětný ventil, který kapalinu udrží v hadičce a není potřeba ju znovu pumpovat celou drahou. pak to prej stříká hned. bohužel nic na způsob zpoždění spuštění stěračů po ostřiku jsem nikde nenašel a pokud vim, nakódovat nelze. Editováno: 19. Březen 2010, autor: bojler Citovat
pepino17 Vloženo 11. Únor 2014 Vloženo 11. Únor 2014 Nevie niekto na akom princípe pracuje motor stieračou?Po rozobratí motorčeka som tam našiel nejaku eletroniku a su tam 4 vivody. Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Únor 2014 Vloženo 11. Únor 2014 Motorek pracuje na principu vzájemnýho působení magnetickýho pole rotoru a statoru. Jinak to ELEKTROMOTOREK ani neumí... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.