Petr z Letné Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Prosím o názor : když chci jen ostříknout a setřít přední sklo, pak po povelu páčkou se nejprve rozběhnou stěrače po suchém skle (jedou celý kyv) a teprve potom začne stříkat ostřikovač. Je možné toto změnit přeprogramováním? Auto je v záruce, je toto možné reklamovat ? děkuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 čoveče už se to tu řešilo....ale nemůžu to sakra najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr z Letné Vloženo 19. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 čoveče už se to tu řešilo....ale nemůžu to sakra najít... já jsem to bohuzel nenasel v zadnem archivu a tak s tou blbinou otravuji znalce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 (editace) někdo tady jako řešení psal zpětný ventil, který kapalinu udrží v hadičce a není potřeba ju znovu pumpovat celou drahou. pak to prej stříká hned. bohužel nic na způsob zpoždění spuštění stěračů po ostřiku jsem nikde nenašel a pokud vim, nakódovat nelze. Editováno: 19. Březen 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepino17 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Nevie niekto na akom princípe pracuje motor stieračou?Po rozobratí motorčeka som tam našiel nejaku eletroniku a su tam 4 vivody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Motorek pracuje na principu vzájemnýho působení magnetickýho pole rotoru a statoru. Jinak to ELEKTROMOTOREK ani neumí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.