Publikováno Březen 17, 201015 r Prosím o názor : když chci jen ostříknout a setřít přední sklo, pak po povelu páčkou se nejprve rozběhnou stěrače po suchém skle (jedou celý kyv) a teprve potom začne stříkat ostřikovač. Je možné toto změnit přeprogramováním? Auto je v záruce, je toto možné reklamovat ? děkuji všem
Březen 19, 201015 r Autor čoveče už se to tu řešilo....ale nemůžu to sakra najít... já jsem to bohuzel nenasel v zadnem archivu a tak s tou blbinou otravuji znalce
Březen 19, 201015 r někdo tady jako řešení psal zpětný ventil, který kapalinu udrží v hadičce a není potřeba ju znovu pumpovat celou drahou. pak to prej stříká hned. bohužel nic na způsob zpoždění spuštění stěračů po ostřiku jsem nikde nenašel a pokud vim, nakódovat nelze. Upraveno Březen 19, 201015 r od bojler
Únor 11, 201411 r Nevie niekto na akom princípe pracuje motor stieračou?Po rozobratí motorčeka som tam našiel nejaku eletroniku a su tam 4 vivody.
Únor 11, 201411 r Motorek pracuje na principu vzájemnýho působení magnetickýho pole rotoru a statoru. Jinak to ELEKTROMOTOREK ani neumí...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.