Proces Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Ahoj vsem hledal jsem a nenasel tema snad me neukamenujete potrebuji poradit mam f1 rv02 74kw hatb. A po nastartovani semi rozviti kontrolky na rucni brzdu i kdyz neni zatahla abs a asr ??Co s tim po vypnuti zapnuti klice to zmizi ale po opetovnem startu opet ty kontrolky naskoci .Kontrolka na diagnostiku motoru nesvitti a brzdove kapaliny mam dost. Cim to a co s tim? Diky Proces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Zdravím tě, kontrolka ruční brzdy není jen na signalizaci zatažené ruční brzdy, ale signalizuje i poruchu brzd, zvláště když svítí i kontrolka ABS a ASR. Záleží jak dlouho po nastartování trvá než se rozsvítí, nebo jestli svítí trvale po každém otočení klíčků. Jestli ti nic neodhlalila diagnostika, zkusil bych zkontrolovat stav brzdových destiček, jestli již nejsou sjeté moc, protože předpokládám, že auto má hlídání výšky obložení (vždy do jedné destičky vede kablík). Potom zkus přejít pojistky, nevím, jestli by třeba svícení kontrolek nemohla způsobit prasklá pojistka. Možná že se pletu, ale za takovouhle kontrolu nic nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 20. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Mates1.2' Zdravim po nastartovani asi cc 10az 15 minutach se to rozsviti brzd kapal mam 2mm pod max a desticky ty jsou v pohode na pojistku jsem nekoukal tak se podivam diky za radu doufem ze to bude tim cauky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Kapalina ok, desticky kotouce vsechny ok. Porad sviti pri startu a hlavne piska.. signalizace a blika rucni brzda a asviti abs asr. Na vliv brzd to za jizdy nema vliv. Muze to byt spinave cidlo na nadrzce?Nejake rada napady co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 JAKO PRVNI BYCH JA UDELAL DIAGNOSTIKU.VETSINOU TO BYVA CIDLO NEBO KABELAZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 nechat napíchnout na VAG, co to ukáže za chyby...může to být snímač ABS, nebo pojistka ABS (ABS a ASR je pojistka 40A a je zapojena na pozici č. 6 pod plastovým výkem autobeterie) 1.) mrkněte pod víko autobaterie na pojistku č. 6 = pokud je prohlá prasklá (ale nemusí to být moc vidět) tak je KO a vyměnit 2.) VAG a nechat vyčíst chyby - může to být vadný snímač ABS u jednoho z kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 21. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Kibi koukal jsem na vsechny pojistky a jsou v poradku necham se nepichnout v pondeli protoze si myslim ze to bude snimac v neporadku diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 nemáš zač...ta pojistka pod krytem baterky na 6pozici nejde téměř poznat, když je porušená - stačí že se vlivem tepla roztáhne jináč pak už jen snímač ABS (může být KO, nebo mezi snímačem a nábojem bordel...cena snímače +- 200-300,-) a nebo kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 O tý pojistce se tu už psalo. Mě se taky kontrolka na ABS rožla až po ohřátí motoru. Jak píše Kibi i když se nezdá je KO. Já ji měl delší jen o cca 1mm. A už to blblo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Ja mel taky kaput pojistku na baterce ale me jen svitilo abs a asr neblikala mi k tomu kontrokla rucni brzdy.. a byla praskla vymenil jsem ji cena 120kš ve skoda servisua je klid u nej ty pojistky vypadaj vsechny stejne nezdaj se byt sirsi nebo prepalene..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 120,- Kč za kousek plíšk...vydřiduši, třebas tady stojí 10,-Kč http://www.cc-autodily.cz/search/default/5?kod=N++104+249+02 tak kdyby jste zrovna něco objednávali, není od věci i vzít od každý 1 nebo 2 kousky do zásoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Tak ted si me kibi nastval :DA ja za ni dal 120 kč to je to same jako se zarovkou do popelniku odesla vymena 120 kc a pak odesla znova a nasledovaly stipacky odstipnul vyhodil misto ni flak bilou diodku a jak to krasne sviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Zdravim tak jsem dneska navstivil Pana servisaka a nechal jsem se napichnout a Pc zjistilo ze NAPETI PRO VENTILY ABS CHYBA takze tento tyden jsem total zakopanej v praci tak v pondeli me ceka dalsi navsteva servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 VI NEKDO CO UDELAT S TIM NAPETIM PRO VENTILY ABS??dIKY ZA ODPOVED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.