Bubu2427 Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Ahoj! Chci kupovat nová alu a přemýšlím nad těmito: Dezent L Dezent V Dezent RB tyto 3 se vyrábí i ve v tmavé verzi,ale nevím,ajk by to vypadalo na mojí tmavě zelené metle (taková ta lahvová :-D). Dalšími jsou: Dezent A Dezent F NEMÁTE JE NĚKDO NÁHODOU? Ocenil bych foto, abych měl nějakou představu...konfigurátory jsem už zkoušel,ale není to ono.. Dík, těm, kdo mi helfnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Já mám na krátké octě v tmevé zelené (ne v metalíze) Dezent F 15", tak pokud bys chtěl foto, tak ho sem můžu dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 (editace) Ja mam tyhle dezenty 16'' a jsem opravdu moc spokojeny. Editováno: 22. Březen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.