Barmalej Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Zdravím všechny zkušené lidičky Mám takový malinký problém. Pořídil jsem si dle mého názoru docela dobrý nárazník. Problém nastal v tom,když jsme jej chtěli s kamošem nasadit. Přední část by byla v pohodě, ale nešlo nám dopasovat boky. Vyčnívá z něj z každé strany 1 šroub a ten dle našeho zjištění po sundání origo nárazníku nenavazoval na původní uchycení. Nemáte někdo nějaký dobrý nápad, jak to vyřešit? Byla by škoda ten nárazník dát jen kvůli takové blbosti pryč Jinák mám Fábku r.v.2003. Napadlo nás, že bysme vyvrtali otvor místo původního uchycení blatníku, ale mám obavy, že by to nedělalo dobrotu a do kastle se mi nechce vrtat:aggressive: ..Popřípadně bych ocenil i další tipy na uchycení celého nárazníku, aby nějak nerezonoval či nezlobil apod. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Nejlepší bude sundat plastový držák origo nárazníku. Moc si to nepamatuju ale asi je tam 4x torx. A pak vzít vrtačku a vyvrtat do kastle díru pro uchycení nového nárazníku a z druhé strany dotáhnout matku. Jiné řešení u těchto UNI nárazníků nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barmalej Vloženo 21. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Tož to jsi mě moc nepotěšil ...Ale nevadí..Zkusím počkat ještě na pár nápadů (třeba by někdo věděl o jiném řešení nebo nárazníku) a vrhli bysme se na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Před časem jsem tenhle nárazník měl také na autě a ten problém jsem měl úplně stejnej.Vyrobil jsem držák z plocháče a dal na místo origo držáku a bylo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 tak ako si to nakoniec vyriesil? tiez budem coskoro riesit tento problem tak nech viem ci sa to vobec oplati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 neoplatí se to a mimo to je to hnusný nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 ani mne sa nepaci ja mam moznost zobrat iny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.