Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny zkušené lidičky :palec2: Mám takový malinký problém. Pořídil jsem si dle mého názoru docela dobrý nárazník.

post-22715-12691208745786_thumb.jpg

Problém nastal v tom,když jsme jej chtěli s kamošem nasadit. Přední část by byla v pohodě, ale nešlo nám dopasovat boky.

post-22715-12691213842535_thumb.jpg

Vyčnívá z něj z každé strany 1 šroub a ten dle našeho zjištění po sundání origo nárazníku nenavazoval na původní uchycení.

post-22715-12691214188048_thumb.jpg

post-22715-12691215838937_thumb.jpg

Nemáte někdo nějaký dobrý nápad, jak to vyřešit? Byla by škoda ten nárazník dát jen kvůli takové blbosti pryč :help:

Jinák mám Fábku r.v.2003. Napadlo nás, že bysme vyvrtali otvor místo původního uchycení blatníku, ale mám obavy, že by to nedělalo dobrotu a do kastle se mi nechce vrtat:aggressive: ..Popřípadně bych ocenil i další tipy na uchycení celého nárazníku, aby nějak nerezonoval či nezlobil apod. ;) Děkuji

Nejlepší bude sundat plastový držák origo nárazníku. Moc si to nepamatuju ale asi je tam 4x torx. A pak vzít vrtačku a vyvrtat do kastle díru pro uchycení nového nárazníku a z druhé strany dotáhnout matku. Jiné řešení u těchto UNI nárazníků nebude.

• Autor

Tož to jsi mě moc nepotěšil :( ...Ale nevadí..Zkusím počkat ještě na pár nápadů (třeba by někdo věděl o jiném řešení nebo nárazníku) a vrhli bysme se na to ;)

Před časem jsem tenhle nárazník měl také na autě a ten problém jsem měl úplně stejnej.Vyrobil jsem držák z plocháče a dal na místo origo držáku a bylo to.

• 3 roky později...

tak ako si to nakoniec vyriesil? tiez budem coskoro riesit tento problem tak nech viem ci sa to vobec oplati... 

neoplatí se to a mimo to je to hnusný nárazník.

ani mne sa nepaci ja mam moznost zobrat iny 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.