Vojtko Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Dobrej,mám problém při výměně řemene sem si všimnul že mi hází řemenice klikové hřídele. hned sem ji zkoušel dotáhnout,a je na fest nikde nic neteče,tak se chci zeptat je to normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 pokud doopravdy hází, tak to normální není a vyřeš to co nejdřív, než se ti to potká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtko Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Tak problem vyřešen,řemenice je ze dvou dílů, a mezi nima je guma,musí se pořádně dotáhnout napínací kladka jinak pak hází horní díl řemenice muj mechoš co dělá jen TDI to měl za pět minut a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Tak problem vyřešen,řemenice je ze dvou dílů, a mezi nima je guma,musí se pořádně dotáhnout napínací kladka jinak pak hází horní díl řemenice muj mechoš co dělá jen TDI to měl za pět minut a pohoda. taky jsem si všiml že mi hází řemenice klikovky ale nák jsem nepobral jak to udělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.