Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Ahoj mám oktu r.v.98 a chci do ní dát volant komplet i s airbagem z okty r.v.2000. Pasuje tam zapojení airbagu? Ten tisícihran je předpokladám určitě stejnej. Díky za radu

Vše by mělo pasovat ;)

až to budeš prohazovat, tak si nezapni zapalování, aby jsi pak nemusel mazat chybu bagu ;)

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo
Ahoj mám oktu r.v.98 a chci do ní dát volant komplet i s airbagem z okty r.v.2000. Pasuje tam zapojení airbagu? Ten tisícihran je předpokladám určitě stejnej. Díky za radu

Vše by mělo pasovat ;)

až to budeš prohazovat, tak si nezapni zapalování, aby jsi pak nemusel mazat chybu bagu ;)

neni tam jinej bag??nekde jsem myslim cetl ze v nich jsou rozdily

Vloženo

Vše by mělo pasovat ;)

neni tam jinej bag??nekde jsem myslim cetl ze v nich jsou rozdily

bag tam pochopitelně jinej je, ale jak on píše, tak mění s bagem ;)

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Dneska jsem ho mel v prackach... nastavec na golu se da koupit treba od Tony, mam na nem napsano Tona CR-V M12, je to dvanactihranny klic. Dalsi dvanactihranny klic je na Oktave treba v zamcich dveri, ten ktery mam je oznacen Tona CR-V M8

Vloženo
Dneska jsem ho mel v prackach... nastavec na golu se da koupit treba od Tony, mam na nem napsano Tona CR-V M12, je to dvanactihranny klic. Dalsi dvanactihranny klic je na Oktave treba v zamcich dveri, ten ktery mam je oznacen Tona CR-V M8

Přesně jak píšeš!

Vloženo

Dík za pomoc, nástavec jsem již sehnal.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahoj mohl by mi nědo poradit? Potřebval bych vědět jestli je stejný počet děr na šrouby u volantu přeface a face. Chci si dát nejlepe RSový ale mám předface a někde jsem slyšel, že jeden typ má 3 díry a druhý 4. Můžete někdo poradit? Díky

Napište nejlip SZ nejsem na netu porad.

Vloženo
Ahoj mohl by mi nědo poradit? Potřebval bych vědět jestli je stejný počet děr na šrouby u volantu přeface a face. Chci si dát nejlepe RSový ale mám předface a někde jsem slyšel, že jeden typ má 3 díry a druhý 4. Můžete někdo poradit? Díky

Napište nejlip SZ nejsem na netu porad.

Tři nebo čtyři to neřeš pokud chceš dávat volant z RSa ty šrouby drži ve volantu plech a do toho se dává bag a v těch je rozdíl přeface a nebo face :) Neználek
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...