Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahoj mám oktu r.v.98 a chci do ní dát volant komplet i s airbagem z okty r.v.2000. Pasuje tam zapojení airbagu? Ten tisícihran je předpokladám určitě stejnej. Díky za radu

Vše by mělo pasovat ;)

až to budeš prohazovat, tak si nezapni zapalování, aby jsi pak nemusel mazat chybu bagu ;)

Upraveno od rolbar

Ahoj mám oktu r.v.98 a chci do ní dát volant komplet i s airbagem z okty r.v.2000. Pasuje tam zapojení airbagu? Ten tisícihran je předpokladám určitě stejnej. Díky za radu

Vše by mělo pasovat ;)

až to budeš prohazovat, tak si nezapni zapalování, aby jsi pak nemusel mazat chybu bagu ;)

neni tam jinej bag??nekde jsem myslim cetl ze v nich jsou rozdily

Vše by mělo pasovat ;)

neni tam jinej bag??nekde jsem myslim cetl ze v nich jsou rozdily

bag tam pochopitelně jinej je, ale jak on píše, tak mění s bagem ;)

jasný mám ny mysli komplet volant + airbag Jde mi o to abych ho nekoupil a pak tam nešel. Díky

aha,nejak mi to uniklo,uz mlcim ;)

jj pasovat by to melo taky jsem to menil

OT: pokud by jste nekdo chtel kozeny volant na svoji OI..dejte vedet..snad Vam pomuzu:)))

Upraveno od pepajosef

• 4 měsíce později...

Potřebuji povolit volant na O1, ale jaké má přesné označení a rozměr ten tisícistranný klíč. Kde ho sehnat? Poradí někdo? Dík.

Myslím že tady na foru to někde je ale mě se to podařilo povolit nástrkem z goly ale teď si nevzpomenu na velikost,musíš to zkusit.

je to 12 hvězdička ;)

Dneska jsem ho mel v prackach... nastavec na golu se da koupit treba od Tony, mam na nem napsano Tona CR-V M12, je to dvanactihranny klic. Dalsi dvanactihranny klic je na Oktave treba v zamcich dveri, ten ktery mam je oznacen Tona CR-V M8

Dneska jsem ho mel v prackach... nastavec na golu se da koupit treba od Tony, mam na nem napsano Tona CR-V M12, je to dvanactihranny klic. Dalsi dvanactihranny klic je na Oktave treba v zamcich dveri, ten ktery mam je oznacen Tona CR-V M8

Přesně jak píšeš!

Dík za pomoc, nástavec jsem již sehnal.

• 5 měsíců později...

Ahoj mohl by mi nědo poradit? Potřebval bych vědět jestli je stejný počet děr na šrouby u volantu přeface a face. Chci si dát nejlepe RSový ale mám předface a někde jsem slyšel, že jeden typ má 3 díry a druhý 4. Můžete někdo poradit? Díky

Napište nejlip SZ nejsem na netu porad.

Ahoj mohl by mi nědo poradit? Potřebval bych vědět jestli je stejný počet děr na šrouby u volantu přeface a face. Chci si dát nejlepe RSový ale mám předface a někde jsem slyšel, že jeden typ má 3 díry a druhý 4. Můžete někdo poradit? Díky

Napište nejlip SZ nejsem na netu porad.

Tři nebo čtyři to neřeš pokud chceš dávat volant z RSa ty šrouby drži ve volantu plech a do toho se dává bag a v těch je rozdíl přeface a nebo face :) Neználek

Mám 97 a mám RS volant, tak co myslíš? Půjde tam nebo ne?

No já teď dával na FI volant z OII RS a kromě konektoru bagu žádnej rozdíl není :palec2:;)

takže na 97 volant z rs jenom nasadím zapojím a jedu. nebo jsou potřeba nějaké úpravy?

Bez úprav.

Mam takovou asi blbou otazku...nepasoval by airbag z predface volantu do face volantu? Vim ze ma jiny tvar a volant po face ma mensi prumer.. Ale i tak, nejde tam?

Hmm ... ja myslim ... ze ... Joooooo pujde :)

Dikes vsem za reakce :palec2:

• 1 rok později...

Zdravím,

potřeboval bych radu.. Mám octavii 1 po faceliftu a chtěl bych si koupit volant z octavie 2 RS, ale nevím zda je stejné připojení baga popř. jak se to jinak zapojí.

Díky za pomoc..

neni stejny, musi se predelat kablik mezi krouzkem a begem

rostrihnout a sletovat z kabliku z O1 a O2

cistejsie je prepinovat to.

Upraveno od cartmanko

Kvalitne odvedena praca s letovackou ,izolacia,zmrstovacka,nevidim ziadny problem ani rozdiel medzi celistvym kablom a spajanym..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.