Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj mám oktu r.v.98 a chci do ní dát volant komplet i s airbagem z okty r.v.2000. Pasuje tam zapojení airbagu? Ten tisícihran je předpokladám určitě stejnej. Díky za radu

Vše by mělo pasovat ;)

až to budeš prohazovat, tak si nezapni zapalování, aby jsi pak nemusel mazat chybu bagu ;)

Upraveno od rolbar

Ahoj mám oktu r.v.98 a chci do ní dát volant komplet i s airbagem z okty r.v.2000. Pasuje tam zapojení airbagu? Ten tisícihran je předpokladám určitě stejnej. Díky za radu

Vše by mělo pasovat ;)

až to budeš prohazovat, tak si nezapni zapalování, aby jsi pak nemusel mazat chybu bagu ;)

neni tam jinej bag??nekde jsem myslim cetl ze v nich jsou rozdily

Vše by mělo pasovat ;)

neni tam jinej bag??nekde jsem myslim cetl ze v nich jsou rozdily

bag tam pochopitelně jinej je, ale jak on píše, tak mění s bagem ;)

jasný mám ny mysli komplet volant + airbag Jde mi o to abych ho nekoupil a pak tam nešel. Díky

aha,nejak mi to uniklo,uz mlcim ;)

jj pasovat by to melo taky jsem to menil

OT: pokud by jste nekdo chtel kozeny volant na svoji OI..dejte vedet..snad Vam pomuzu:)))

Upraveno od pepajosef

• 4 měsíce později...

Potřebuji povolit volant na O1, ale jaké má přesné označení a rozměr ten tisícistranný klíč. Kde ho sehnat? Poradí někdo? Dík.

Myslím že tady na foru to někde je ale mě se to podařilo povolit nástrkem z goly ale teď si nevzpomenu na velikost,musíš to zkusit.

je to 12 hvězdička ;)

Dneska jsem ho mel v prackach... nastavec na golu se da koupit treba od Tony, mam na nem napsano Tona CR-V M12, je to dvanactihranny klic. Dalsi dvanactihranny klic je na Oktave treba v zamcich dveri, ten ktery mam je oznacen Tona CR-V M8

Dneska jsem ho mel v prackach... nastavec na golu se da koupit treba od Tony, mam na nem napsano Tona CR-V M12, je to dvanactihranny klic. Dalsi dvanactihranny klic je na Oktave treba v zamcich dveri, ten ktery mam je oznacen Tona CR-V M8

Přesně jak píšeš!

Dík za pomoc, nástavec jsem již sehnal.

• 5 měsíců později...

Ahoj mohl by mi nědo poradit? Potřebval bych vědět jestli je stejný počet děr na šrouby u volantu přeface a face. Chci si dát nejlepe RSový ale mám předface a někde jsem slyšel, že jeden typ má 3 díry a druhý 4. Můžete někdo poradit? Díky

Napište nejlip SZ nejsem na netu porad.

Ahoj mohl by mi nědo poradit? Potřebval bych vědět jestli je stejný počet děr na šrouby u volantu přeface a face. Chci si dát nejlepe RSový ale mám předface a někde jsem slyšel, že jeden typ má 3 díry a druhý 4. Můžete někdo poradit? Díky

Napište nejlip SZ nejsem na netu porad.

Tři nebo čtyři to neřeš pokud chceš dávat volant z RSa ty šrouby drži ve volantu plech a do toho se dává bag a v těch je rozdíl přeface a nebo face :) Neználek

Mám 97 a mám RS volant, tak co myslíš? Půjde tam nebo ne?

No já teď dával na FI volant z OII RS a kromě konektoru bagu žádnej rozdíl není :palec2:;)

takže na 97 volant z rs jenom nasadím zapojím a jedu. nebo jsou potřeba nějaké úpravy?

Bez úprav.

Mam takovou asi blbou otazku...nepasoval by airbag z predface volantu do face volantu? Vim ze ma jiny tvar a volant po face ma mensi prumer.. Ale i tak, nejde tam?

Hmm ... ja myslim ... ze ... Joooooo pujde :)

Dikes vsem za reakce :palec2:

• 1 rok později...

Zdravím,

potřeboval bych radu.. Mám octavii 1 po faceliftu a chtěl bych si koupit volant z octavie 2 RS, ale nevím zda je stejné připojení baga popř. jak se to jinak zapojí.

Díky za pomoc..

neni stejny, musi se predelat kablik mezi krouzkem a begem

rostrihnout a sletovat z kabliku z O1 a O2

cistejsie je prepinovat to.

Upraveno od cartmanko

Kvalitne odvedena praca s letovackou ,izolacia,zmrstovacka,nevidim ziadny problem ani rozdiel medzi celistvym kablom a spajanym..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.