rolbař Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 (editace) Ahoj mám oktu r.v.98 a chci do ní dát volant komplet i s airbagem z okty r.v.2000. Pasuje tam zapojení airbagu? Ten tisícihran je předpokladám určitě stejnej. Díky za radu Vše by mělo pasovat až to budeš prohazovat, tak si nezapni zapalování, aby jsi pak nemusel mazat chybu bagu Editováno: 28. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Ahoj mám oktu r.v.98 a chci do ní dát volant komplet i s airbagem z okty r.v.2000. Pasuje tam zapojení airbagu? Ten tisícihran je předpokladám určitě stejnej. Díky za radu Vše by mělo pasovat až to budeš prohazovat, tak si nezapni zapalování, aby jsi pak nemusel mazat chybu bagu neni tam jinej bag??nekde jsem myslim cetl ze v nich jsou rozdily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Ahoj mám oktu r.v.98 a chci do ní dát volant komplet i s airbagem z okty r.v.2000. Pasuje tam zapojení airbagu? Ten tisícihran je předpokladám určitě stejnej. Díky za radu Vše by mělo pasovat až to budeš prohazovat, tak si nezapni zapalování, aby jsi pak nemusel mazat chybu bagu neni tam jinej bag??nekde jsem myslim cetl ze v nich jsou rozdily bag tam pochopitelně jinej je, ale jak on píše, tak mění s bagem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radkin Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 jasný mám ny mysli komplet volant + airbag Jde mi o to abych ho nekoupil a pak tam nešel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 aha,nejak mi to uniklo,uz mlcim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurauh Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 jj pasovat by to melo taky jsem to menil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepajosef Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 (editace) OT: pokud by jste nekdo chtel kozeny volant na svoji OI..dejte vedet..snad Vam pomuzu:))) Editováno: 31. Červenec 2007, autor: pepajosef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Potřebuji povolit volant na O1, ale jaké má přesné označení a rozměr ten tisícistranný klíč. Kde ho sehnat? Poradí někdo? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Myslím že tady na foru to někde je ale mě se to podařilo povolit nástrkem z goly ale teď si nevzpomenu na velikost,musíš to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 je to 12 hvězdička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Dneska jsem ho mel v prackach... nastavec na golu se da koupit treba od Tony, mam na nem napsano Tona CR-V M12, je to dvanactihranny klic. Dalsi dvanactihranny klic je na Oktave treba v zamcich dveri, ten ktery mam je oznacen Tona CR-V M8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Dneska jsem ho mel v prackach... nastavec na golu se da koupit treba od Tony, mam na nem napsano Tona CR-V M12, je to dvanactihranny klic. Dalsi dvanactihranny klic je na Oktave treba v zamcich dveri, ten ktery mam je oznacen Tona CR-V M8 Přesně jak píšeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Dneska jsem ho mel v prackach... nastavec na golu se da koupit treba od Tony, mam na nem napsano Tona CR-V M12, je to dvanactihranny klic. Dalsi dvanactihranny klic je na Oktave treba v zamcich dveri, ten ktery mam je oznacen Tona CR-V M8 Dík za pomoc, nástavec jsem již sehnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumisr1 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Ahoj mohl by mi nědo poradit? Potřebval bych vědět jestli je stejný počet děr na šrouby u volantu přeface a face. Chci si dát nejlepe RSový ale mám předface a někde jsem slyšel, že jeden typ má 3 díry a druhý 4. Můžete někdo poradit? Díky Napište nejlip SZ nejsem na netu porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Ahoj mohl by mi nědo poradit? Potřebval bych vědět jestli je stejný počet děr na šrouby u volantu přeface a face. Chci si dát nejlepe RSový ale mám předface a někde jsem slyšel, že jeden typ má 3 díry a druhý 4. Můžete někdo poradit? DíkyNapište nejlip SZ nejsem na netu porad. Tři nebo čtyři to neřeš pokud chceš dávat volant z RSa ty šrouby drži ve volantu plech a do toho se dává bag a v těch je rozdíl přeface a nebo face Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Mám 97 a mám RS volant, tak co myslíš? Půjde tam nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 No já teď dával na FI volant z OII RS a kromě konektoru bagu žádnej rozdíl není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos55 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Mám 97 a mám RS volant, tak co myslíš? Půjde tam nebo ne? takže na 97 volant z rs jenom nasadím zapojím a jedu. nebo jsou potřeba nějaké úpravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Bez úprav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Mam takovou asi blbou otazku...nepasoval by airbag z predface volantu do face volantu? Vim ze ma jiny tvar a volant po face ma mensi prumer.. Ale i tak, nejde tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumisr1 Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Mám 97 a mám RS volant, tak co myslíš? Půjde tam nebo ne? Hmm ... ja myslim ... ze ... Joooooo pujde Dikes vsem za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Stránský Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Zdravím, potřeboval bych radu.. Mám octavii 1 po faceliftu a chtěl bych si koupit volant z octavie 2 RS, ale nevím zda je stejné připojení baga popř. jak se to jinak zapojí. Díky za pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 neni stejny, musi se predelat kablik mezi krouzkem a begem rostrihnout a sletovat z kabliku z O1 a O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 (editace) cistejsie je prepinovat to. Editováno: 26. Březen 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Kvalitne odvedena praca s letovackou ,izolacia,zmrstovacka,nevidim ziadny problem ani rozdiel medzi celistvym kablom a spajanym.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.