Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Existuje nejaky sposob ako to zamaskovat/ osetrit - okrem prelakovania celej sady diskov? :help:

post-10844-1269600262,8582_thumb.jpg

post-10844-1269600267,8562_thumb.jpg

Taky me zajima , mam liznute atria :((

Existujú firmy, čo sa tomuto venujú. Obvykle sa celý disk opieskuje, oparavia sa nerovnosti a potom ho nalakujú. A vyzerá ako nový. Či vedia opraviť len nejaké konklrétne miesto neviem, chcelo by sa na to opýtať.

• Autor

Snad vedia utrafit odtien a hrubku zrna metalizy k zvysnym diskom :)

robi sa aj oprava len casti diskov, v nemecku som to videl nazivo ako to robili priamo z auta, maju na to specialne dodavkove auto, je v nom komplet vybavenie, male zastreky sa robia pomocou airbrush lakovania...

• 2 týdny později...

Panove tak sem se mrkl na youtube pac je to misto s neprebernym mnozstvim dulezitych infor a hned prvni odkaz je ten co by nas mohl zajimat, cucel sem jak to pekne zpravil a neni to vubec poznat, divim se ze neni pozdnat ani zastrik asi se to da jeste prelestit jak to zaschne a je to urco k nepoznani.

Jen splasit ty ingredience ale to nebude tak slozity rekl bych.

• Autor

dost narocne na material... :)

Tak jsem tu zas.Cena celé opravné sady v kufříku je 4100,-kč bez 20%dph.Sada se dá koupit i samostatně.Oprava chodníkového lišeje příjde cca na 250kč za 5-10 cm rýhy.Koupit jsi to může každý,prý v prodejně možno ukázky+montážní postup.Dále jsem se ptal,jestli je možnost někoho kontaktovat-nějakého soukromníčka v Praze popřípadě firmu,ale zatím nic takového tu není-pouze sámo domo sám.Další informace neprodleně zdělím,čekám na ceník komponentů.

Znam lidi co to překytovali karosařskmym tmelem, zabrousily, nastrikali a nikdo nic nepoznal...

• Autor

to mi uz tiez napadlo :) Ale ako utrafim tu metalizu - ta na diskoch Skoda ma dost hrube zrno...

Jednou jsem psal do škodovky dotaz na číslo barvy na alu a odpověděli mi že číslo není protože jim je dodavatel dodává nalokovaný ale škoda servisy si prý poradí (v lakovně), otec si nechal opravit poškozený disk a lakovali ho třikrát než trochu chytli odstín a hrubost ale stejně byl jiný ale na autě to nebylo poznat.

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

• Autor

tak aj tento disk mi poskrabal otec lol

Co ja vim tak kolca pro Skodu dela Hayes Lemmerz alukola na Nove Huti v Ostrave tak snad tam?? Ale japak je zkontaktovat to netusim???? Jkdyz ted me napadlo ze bych to mohl zjisti. Mam od nich kola primo z fabriky :prc: kolega z prace hraje fotbalek z nejakym pracantem.,tak to muzu zkusit?

Upraveno od Jay Kay

• Autor

Konkretne moje Pallasy vyraba ATS, na Superb vyraba vacsinou Ronal alebo Borbet...

Moje RS disky vyrobili Suoftec Hungary.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.