jirka1022 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Zdravim, při vyšší rychlosti (160 kmúh) něco jakoby drnčí ve dveřích spolujezdce, nemáte někdo zkušenost co by to mohlo být? Přijde mi to jako by se něco uvolnilo ve dveřích, šroubek či co? Nebo to je něco jiného? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Mě to drnčí při vyšších otáčkách-tak kolem 3500. Ani pod ani přes už ne. Nějaký vibrace. Chci to až bude čas rozdělat a nějak vylepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Mne pri rýchlosti cca 120 km/h drnčal vonkajší kryt spätného zrkadla. Ale on zadrnčal aj pri zabuchnutí dverí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka1022 Vloženo 27. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Mě to drnčí při vyšších otáčkách-tak kolem 3500. Ani pod ani přes už ne. Nějaký vibrace. Chci to až bude čas rozdělat a nějak vylepit. Hele a kde ti to drnčí?? Taky u spolujezdce nebo v motoru?? Jestli to jde od motoru tak to vim co je, to už jsem vyřešil. A s tím problémem při vysoké rychlosti a drnčení něčeho ve dveřích. Je to vážně něco uvolněného ve dveřích, když s nimi zahýbu tak tam něco chrastí. Budu muset sundat tapec,ale nevim jak:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Ve dveří spolujezdce. Budu tam dělat osvětlení kličky tak na to mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Hele a kde ti to drnčí?? Taky u spolujezdce nebo v motoru?? Jestli to jde od motoru tak to vim co je, to už jsem vyřešil. A s tím problémem při vysoké rychlosti a drnčení něčeho ve dveřích. Je to vážně něco uvolněného ve dveřích, když s nimi zahýbu tak tam něco chrastí. Budu muset sundat tapec,ale nevim jak:( Tapec spolujazdcových dverí sa demontuje ľahko! Úplne na spodku tapecu pod odkladacou kapsou vyskrutkuješ 2 skrutky, potom oddelíš z dverného madla plast, v madle sú 2 veľké skrutky, tie vyskrutkuješ. Potom opatrne vypáčiš pred kľučkou krytku s tlačidlom el. okna, odpojíš konektor tlačidla a pod krytkou vyskrutkuješ skrutku. Potom silno škubneš výplňou za odkladaciu kapsu a prípadne potiahneš na mieste, kde sa nevycvakla západka z kovu. A už len odpojíš všetky kábliky (od reprákov, od svetla a vycvakneš bowden od kľučky. Napokon vyhákneš tapes pri skle smerom nahor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 pri drncani v interieru pri cca 3500 ot skus podrzat spatne zrkadlo ci ti to bude robit alebo nie. Mne to robil plast pod nim, (deklik dazdoveho senzoru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 (editace) No zrcátko také lupe-všimnul jsem si toho při leštění v sobotu, ale já dešťák nemám a ozývá se to opravdu ze dveří spolujezce. Až bude čas mrknu na to a pak napíšu. Díky Editováno: 6. Duben 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C.a.s.h.68 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Zdravím , nevíte co by to mohlo při překročení 2000 otáček mi něco drnčí zřejmě za přihrádkou spolujezdce . Už sem sní vyházel všechny věci, ale dělá to stále . Nemůže být ulomený nějaký držák palubky ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.