hanysek33 Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 ahojte mám prosbu.dá se štelovat ostřik čelního skla?u řidiče mi to stříká do leva a dost nízko na sklo.skoušel sem to seštelovat špendlíkem jako u starého auta.chvíli to docela šlo a pak zase to samí.je v tom nějaká finta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cougar Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 ahojte mám prosbu.dá se štelovat ostřik čelního skla?u řidiče mi to stříká do leva a dost nízko na sklo.skoušel sem to seštelovat špendlíkem jako u starého auta.chvíli to docela šlo a pak zase to samí.je v tom nějaká finta? mel jsem stejnej problem.. vzal jsem klasicke nuzky na manikuru, zvednul jsem haubnu (lepe se to steluje a je tam lepsi pristup celkove), seridis, sednes do auta, vyzkousis atd... opakuj, dokud to nefunguje tak jak ma =))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 jj přesný popis....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seky Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Nazdarek Octavisti.Mám prosbu dá se nějak seřídit ostřikovač na naší Octě.Ten u řidiče mi stříká hodně nahoru.Poraďte někdo prosím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Nazdarek Octavisti.Mám prosbu dá se nějak seřídit ostřikovač na naší Octě.Ten u řidiče mi stříká hodně nahoru.Poraďte někdo prosím díky. Mas ty prskaci nebo klasika na ctyri mista?Pokud mas prskaci,tak je neseridis,aspon do r.v.99.Pokud mas klasiku tak to jde pomoci spendliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TicTac Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Fakt?! Mam OI 2000 a dělá mi to samé - ostřikovač u řidiče stříká moc vysoko. Zkoušel jsem to seřídit, ale nejde to. Je tam takový obdélníkový otvor a nejde s ním pohnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Obdélníkový otvor = prsakcí neseřiditelný Jinak asi 140,- kč stojí nová tryska. Ty seřizovací mají takovo kovovou trysku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Obdélníkový otvor = prsakcí neseřiditelný Jinak asi 140,- kč stojí nová tryska. Ty seřizovací mají takovo kovovou trysku. Prskaci a pritom serizovaci ma tatik na Toledo Vario.Jsou krapanek vetsi,ale jdou seridit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TicTac Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 No uvidim jak moc mě to bude štvát... Btw. nikdy jsem neslyšel o Toledu Vario (vario = označení pro kombi u seatu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Chci se zeptat-dá se nějak seřídit ostřik př. skla nebo se tryska musí vyměnit? Stříká to do stěrače místo na sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Pokud máš ještě staré trysky, které nerozprašují, tak se dají jednoduše seřídit např. špendlíkem. Pokud máš ale už ty, které rozprašují,m tak ty se seřídit nedají. Máš dobře usazenou trysku v tom plastu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Mám r.v. 2002, takže asi ty nové trysky. Usazenou ji mám dobře, to už jsem zkoušel. Byla troch povystrčená, tak jsem ji zacvakl dovnitř. Ale nezlepšilo se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Niekto to tu riesil, podlozil trysku nejakym pasikom gumy a tak to "nastavil". Inak skusit novu trysku kupit a nasadit, alebo potom komplet ten plast pod oknom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Ohni ramienka stieracou viac ku sklu-oknu. Nech nebrania prudu vody k ostreku na sklo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.