Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahojte mám prosbu.dá se štelovat ostřik čelního skla?u řidiče mi to stříká do leva a dost nízko na sklo.skoušel sem to seštelovat špendlíkem jako u starého auta.chvíli to docela šlo a pak zase to samí.je v tom nějaká finta?

Vloženo
ahojte mám prosbu.dá se štelovat ostřik čelního skla?u řidiče mi to stříká do leva a dost nízko na sklo.skoušel sem to seštelovat špendlíkem jako u starého auta.chvíli to docela šlo a pak zase to samí.je v tom nějaká finta?

mel jsem stejnej problem.. vzal jsem klasicke nuzky na manikuru, zvednul jsem haubnu (lepe se to steluje a je tam lepsi pristup celkove), seridis, sednes do auta, vyzkousis atd... opakuj, dokud to nefunguje tak jak ma =)))

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Nazdarek Octavisti.Mám prosbu dá se nějak seřídit ostřikovač na naší Octě.Ten u řidiče mi stříká hodně nahoru.Poraďte někdo prosím díky. :huh:

Vloženo
Nazdarek Octavisti.Mám prosbu dá se nějak seřídit ostřikovač na naší Octě.Ten u řidiče mi stříká hodně nahoru.Poraďte někdo prosím díky. :huh:

Mas ty prskaci nebo klasika na ctyri mista?Pokud mas prskaci,tak je neseridis,aspon do r.v.99.Pokud mas klasiku tak to jde pomoci spendliku.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Fakt?!

Mam OI 2000 a dělá mi to samé - ostřikovač u řidiče stříká moc vysoko.

Zkoušel jsem to seřídit, ale nejde to. Je tam takový obdélníkový otvor a nejde s ním pohnout.

Vloženo
Obdélníkový otvor = prsakcí neseřiditelný :) Jinak asi 140,- kč stojí nová tryska. Ty seřizovací mají takovo kovovou trysku.

Prskaci a pritom serizovaci ma tatik na Toledo Vario.Jsou krapanek vetsi,ale jdou seridit.

• o 3 týdny později...
  • o 2 roky později...
Vloženo

Pokud máš ještě staré trysky, které nerozprašují, tak se dají jednoduše seřídit např. špendlíkem. Pokud máš ale už ty, které rozprašují,m tak ty se seřídit nedají. Máš dobře usazenou trysku v tom plastu? ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...