Přejít na obsah

Hrůza děs


Jenda 11

Doporučené příspěvky

Včera mě na zkušebce stoply fízlové.Jen tak pro nic zanic, prostě preventivní odchyt. Naneštěstí sem u sebe neměl doklady jenom zakázku od auta.Nadiktoval jsem jim iniciály.....prověřily si mě..................... no a pak mi nasadily klepeta a odvezli na fízlárnu a tam mě šouply do klece k ňákýmu houmlesákovy.

Dozvěděl sem se že od roku 2002 mam blokaci na řidíčák.Já nevěřil svejm uším každopádně když mě po 4 hodinách pustily vypravil sem se na magistrát a je to tak od 2002 neřidič. Ani nebudu zmiňovat kolikrát mě chytly od tý doby a kolikrát si mě prověřovaly + hromadu bouraček a spousta fotek za rychlost a předvolání mi za tu dobu přišlo a vždy ok. a teď todle po osmi letech

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Papíry mi vzaly ze zdravotních důvodů,když sem byl na vojně.Tenkrat byli povodně odplavilo nam to půlku baráku a já si nechal napsat papíry na hlavu abych se dostal domu.Po 3 měsících sem si zažádal o vracení a na zakladě posudlků od lekařů mi ho vratily.

Měl sem na to i lejstro, ale osm let je dlouhá doba a už ho asi nemam nebo sem ho nenašel.

Nejhorší na tom je že ja tendle rok už něco podobně tragickýho zažil a todle z řidičákem je jen taková perlička. kol119

Editováno: , autor: Jenda 11
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak a je to vyřešený,chlapci tam v tom maj trochu bordel.Byl jsem to řešit na magistrátu kde se ke mě chovaly poněkud arogantně a defakto mi vůbec nevěřily, ale ve dveřích č.232 :worthy se začly zajímat a vyžádaly si z archívů spisy k mému jménu a tam to bylo.Včera sem to byl rovnou s mladou a kámošema zapít -_- .Od včerejška jsem ofiko zase řidič......paráda :_icon_smich2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...