Krowaczek Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Myslíte že bude chlupatý hodně srát když budu mít místo parkovaček modrý diody-rozptylky? Mám je teď jenom na léto když se nemusí svítit. Ale jak se bude muset svítit celej rok tak na to nejspíš kašlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Nedavno jsem potkal superba s xenonama, ktery tam mel take modre diody, ale ty byly opravdu hodne modre a nejsem si jistej jestli to byly bodovky nebo rozptylky, ale byl to ultra hnus. Vypadalo to jako osvetleni na lacinych radiich od vietnamcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Jedině bíle...vypadají nejlíp a policajti podle mě nic říkat nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krowaczek Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Jedině bíle...vypadají nejlíp a policajti podle mě nic říkat nebudou Jojo, ty sem taky chtěl koupit ale nevěděl jsem jak by vypadaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Opravdu jedine bile. Ty modre jsou jako pest na oko. A ke xenonum nic jineho, nez bila, nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Opravdu jedine bile. Ty modre jsou jako pest na oko. A ke xenonum nic jineho, nez bila, nejde. ano ano svatá pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krowaczek Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Dobre budu investovat do bilych!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 To je chvalyhodne rozhodnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 ahoj.Koupil jsem bile parkovacky - diody a vydrz asi tak tyden pak rupla leva a potom prava. Stala jedna 25 kc. Hruza. Asi smejd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 No ty diody vydrží max měsíc měl jsem jich asi už 3 druhy a staly všechny za hovno po měsíci praskla jedna pak druhá, a bude to tak se všema, jstli někdo napíše že je tam má už rok bez problému tak mu už dopředu nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Tak to mě asi nebudeš věřit Mám tam bíle určitě už 3 měsíce...předtím jsem měl modré (asi třičtvrtě roku) a pořád jsou ok...nepraskají...už jsem o tom psal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Na Superbu s xenony jsou modre rozptylky z vyroby, ale pravda nevim jak moc je to pohledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 O tom nevim, ale tohle rozptylky z vyroby rozhodne nebyly, to mi ver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Já mám modrý diody rozptylky a sou v poho... A když zapnu normální světla, tak ty modrý ani nejsou vidět... A mám je tam už dobrý dva měsíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 to Martinoslav - podivam se, co k tomu pisou nebo do krabicky nahradnich zarovek co je to za typ, ale jsou tmave modre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 (editace) Já se ani nedivím, že po krátké době nefungují. Mně se rozptylky úplně roztekly do 14 dnů. Když si člověk uvědomí, že jsou jen pár centimetrů od žárovek, tak pochopí, že od plastu nemůže čekat nic jiného. Tak jsem si koupil bodovky a ty vydržely přes půl roku. Pak mi svítily jen za studena a nakonec skončily nadobro. Kdo má xenony má výhodu, tam jsou u dálkovejch a nima zas tak často člověk nesvítí. Editováno: 15. Květen 2006, autor: snike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaM Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Bílé diodové jsou opravdu nej a nedrážděj pány policemany, taky jsem jich už nakoupil hafo a praskali a praskali, tak jsem jezdil s modrýma, ty jsou na dosmrti, pak ale po nás trochu šli, tak jsem koupil zase bílý a mám je už někdy od srpna minulého roku. Nechápu jaktože najednou vydržej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Já se ani nedivím, že po krátké době nefungují. Mně se rozptylky úplně roztekly do 14 dnů. Když si člověk uvědomí, že jsou jen pár centimetrů od žárovek, tak pochopí, že od plastu nemůže čekat nic jiného. Tak jsem si koupil bodovky a ty vydržely přes půl roku. Pak mi svítily jen za studena a nakonec skončily nadobro. Kdo má xenony má výhodu, tam jsou u dálkovejch a nima zas tak často člověk nesvítí. Mám xenony a odcházely mi taky.Jek modré,tak bílé.Pokoj mám od té doby co jsem si parkovačky udělal z diod 10mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Už jsem to tu psal jednou....neodcházeji,nepraskaji...nezáleži na tom jeslti svíti u halogenu nebo u xenonu....u halogenu mi vydržely asi třičtvrtěroku a pak jsem měnil světla...a teď bíle 3 měsíce a taky v pohodě...je možné,že třeba ve velice vyjmečných případě prasknou ale to bude tak každá 30 podle mě...problém je v tom,že diody nesjou stavěné na 12V a tak v tom plastovém těle jsou umístěny dva odpory jak na nožce + tak na - a časem se tyto spoje (v jedné diodě jsou 4 ) prostě uklepou..taky mi po měsíci v halogenovém světle přestaly svítít ovšem rozdělal jsem je a koukl na to... znova a lépe "spájel" spoje a pak svítily dalších x mesícu a stále jsou funkční... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 for JirkaM:Je to jednoduché,na nožky diody jsem napájel oboustranný tišťák ve velikosti patičky běžné napichovačky 5W.Před paticí je nutné přerušit vodič a vložit odpor.Zatím neodešla ani jedna a velikostí odpovídá běžné žárovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krowaczek Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Tak děkuju za příspěvky už valím do obchodu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaz Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 a já jdu koupit pájku a pokusím se též ty ledky drobet "vytunit". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.