Publikováno Duben 11, 201015 r Zdravím, mám menší problém. Poslední dobou sleduji na své Octe 1.9 TDi...r.v. 99...66kW, že mi při dojezdu vibruje motor. Teda většinou to sleduju na volnoběh...jakmile prošlápnu spojku nebo plyn...přestane to a vše ok. Někde sem četl, že by to mohlo být nějakým čidlem na spojkovém pedálu. Začala mi též třepat v určitých otáčkách šaltrpáka...ale to bude pravděpodobně už vytřepaná kulisa řazení...přece jenom to má už 165.000km městského provozu... Tak díky za nějaký ten typ...
Duben 12, 201015 r No u me to byl stejny problem vymenil jsme vsechny 3 stabilizatory motoru a problem je pryc!Ale toto uz melo hodne lidi a pokazde to byl trosku jiny problem!Musis hledat a zkouset!
Duben 13, 201015 r A co kovový zvuk při startu studeného motoru? Projevuje se? Co rozjezd na jedničku, posléze na dvojku? Pociťuješ cukání? Pokud k uváděným příznaku přičteš tvé problémy, tak se s největší pravděpodobností jedná o setrvák. Vibrace motoru při dojezdu a chvějící se fofrklacek, tomu nasvědčuje.
Duben 14, 201015 r Autor Kovový zvuk nee a cukání tež nee...teda pokud blbě neodmáčknu spojku... Řazení je někdy horší a někdy lepší, ale nebyla už dlouho měněna brzdovka, tak to může být tím (jinak tu měním za týden). Sem tam mi nejde zařadit jednička, prošlápnu znova spojku a je tam. Jinak co sem slyšel, chvějící se fofrklacek může být vychechtlanou kulisou řazení. Aby to nebyly silentbloky na motoru, ale bylo by mi divné že by šly po 160.000km do večných lovišť. O víkendu to dám ještě na vag...nemůže to být špatnýma otáčkama nebo něco v nastavení?
Duben 14, 201015 r Autor Jinak mám 10.000km do rozvodů...nemůže to být tím? Asi ještě vymením palivový filtr...
Duben 14, 201015 r Jestli se to klepe na volnoběh, tak by to mohl být setrvačník... ... a ty kilometry sedí? máš auto od novoty? ... já už se poučil
Duben 14, 201015 r ¨Dej na vag, ale za jízdy při změně režimu. Teoreticky můžeš mít rozhozený vstřiky - přetěsnit.
Duben 15, 201015 r Autor Km sedí, je to auto z rodiny od novoty...mám lepší nápad...prodat a koupit novější...
Únor 10, 201213 r mě to auto dělá taky, ale zatím sem to nijak neřešil.. Myslel jsem, že je to u nafťáka normální. Koukám, že není. taky koukám, že už je to starší Upraveno Únor 10, 201213 r od dephski
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.