Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ale on nepotřebuje elektrické zapojení konektorů, jen popis zapojení a to je celkem rozdíl, má to popsané dobře, jde o takzvaný PINOUT jednotky, v praxi to vypadá jako čísla konektorů a vývodú s textem, kam to jde.

rád bych ti sejmul z obrazovky, ale mám malý displej, takže by to bylo na x obrázků, ale pokud chceš, můžeš si ke mně dojet a nafotit si to z papírových schémat, nebo mi napiš, o jaké vývody ti extra jde

Vloženo

ale on nepotřebuje elektrické zapojení konektorů, jen popis zapojení a to je celkem rozdíl, má to popsané dobře, jde o takzvaný PINOUT jednotky, v praxi to vypadá jako čísla konektorů a vývodú s textem, kam to jde.

rád bych ti sejmul z obrazovky, ale mám malý displej, takže by to bylo na x obrázků, ale pokud chceš, můžeš si ke mně dojet a nafotit si to z papírových schémat, nebo mi napiš, o jaké vývody ti extra jde

Konečně rozumná odpověd ozvu se ti díky moc to mně hlavně zajímalo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...