tdikarlos Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 (editace) Poraďte, jak sundat umělohmotné madlo z páky ruční brzdy. Chci dát místo toho kožené. Dík Editováno: 13. Duben 2010, autor: tdikarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 A uz mas to kozene koupene? Pokud ano se na neho podivej a treba pochopis jak to tam drzi. Ja to koupil i s tou manzetou kozenou, takze jsem jen vycvakl ramecek, naroloval jsem tu manzetu nahoru, rozhatl tu objimku sroubovakem a pak uz jen tahem smerem nahoru vyškubnout a nainstalovat novou řadičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 13. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Dělám dvě věci najednou a pak píšu hovadiny-patří tam z ruční brzdy-už jsem to editoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 14. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Nikdo to neřešil-potřeboval bych sundat ten hnusnej plast z ruční brzdy-jde to jen hrubou silou nebo je v tom nějakej fígl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.