Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Díky všem za vaše debilní bláboly. Mám problém s tím, že mi vypadává 5. rychlost a neřeším viskozitu oleje. Tak si prosím běžte kecat jinde nebo se držte tématu.

A jak ti vlastne jde zaradit 5? Zlehka nebo citis zoubky? Jeste me tak napadlo jestli ta 5 jde uplne domacknout (uplne zaradit) stavalo se mi na na G2 u spatecky vyskakovala a pak sem zjistil ze nebyla uplne zaskocena. Mohlo by to byt to same u tebe...

Nějak se nám ztrácejí příspěvky!! Že by cenzura? :)

jo Bolku holt si hraje na všemohoucího ještě chvíli a vyseru se tu na uplně všechno pokud to tu bude upravovat ten ..............píp

DOKONCE SMAZAL I TEN PŘISPĚVEK KDE SEM UDÁVAL JAKÁ ZANČKA TO TAK ŘEŠILA BĚŽNĚ JE TO DEBIL A UŽ MĚ TO TU FAKT SERE POKUD TOMU BUDE VELET ON KONČIM TU lol lol lol lol lol lol lol

Upraveno od notobi

Ještě než to smaže a dá nám varování si nemůžu odpustit poznámku. Ze začátku jsem se některým jeho příspěvkům smál, ale už mi opravdu vadí vyloženě nemožné a nesmyslné rady. Nesnáším lidi, kteří se na něco hrajou. Pokud znám,nebo jsem se s problémem setkal mile rád poradím, pokud ne, držím ústa. A tak to chodí i v životě.

Jen díky takovým odešli někteří TOP členové a založili své fórum.

jo Bolku holt si hraje na všemohoucího ještě chvíli a vyseru se tu na uplně všechno pokud to tu bude upravovat ten ..............píp

DOKONCE SMAZAL I TEN PŘISPĚVEK KDE SEM UDÁVAL JAKÁ ZANČKA TO TAK ŘEŠILA BĚŽNĚ JE TO DEBIL A UŽ MĚ TO TU FAKT SERE POKUD TOMU BUDE VELET ON KONČIM TU lol lol lol lol lol lol lol

:smich::palec2: DEMENTOU AKO SI TY TU NEPOTREBUJEME. lol:prc:

Ještě než to smaže a dá nám varování si nemůžu odpustit poznámku. Ze začátku jsem se některým jeho příspěvkům smál, ale už mi opravdu vadí vyloženě nemožné a nesmyslné rady. Nesnáším lidi, kteří se na něco hrajou. Pokud znám,nebo jsem se s problémem setkal mile rád poradím, pokud ne, držím ústa. A tak to chodí i v životě.

Jen díky takovým odešli někteří TOP členové a založili své fórum.

:palec2::smich: Ked sa ti MOJE RADY NEPACIA TAK ICH NECITAJ + NIC PODLA NICH NEOPRAVUJ A NEROB. :):prc:

Na nic SA NEHRAJEM. ;):)

tak co máš co mazat ty ZMETKU rady co tu dáváme My a jsou oprávněný

Notobi klid!!

to.Prochy

,potřebuješ promluvit do duše. Všechno je to o psychologii osobnosti, umístění smajlíků napovídá, že máš "akutní" problém (doufám, že ne chronický)! Tohle pak smaž, bo to do tématu opravdu nepatří. Všem se za to omlouvám.

NOTOBI+BOLEK: NEMA VYZNAM REAGOVAT NA VASE PRISPEVKY VOCI MNE. NO COMMENT.

BLBI LIDI TAKY LIDI.

Upraveno od PROCHY603

• Autor

Prosím smazat téma nebudu číst, jak se tu někdo dohaduje a dokazuje si, že je lepší než ten druhý a naopat. Tohle mě fakt nezajímá.

Zdar

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.