Duben 26, 201015 r Autor Díky všem za vaše debilní bláboly. Mám problém s tím, že mi vypadává 5. rychlost a neřeším viskozitu oleje. Tak si prosím běžte kecat jinde nebo se držte tématu.
Duben 26, 201015 r A jak ti vlastne jde zaradit 5? Zlehka nebo citis zoubky? Jeste me tak napadlo jestli ta 5 jde uplne domacknout (uplne zaradit) stavalo se mi na na G2 u spatecky vyskakovala a pak sem zjistil ze nebyla uplne zaskocena. Mohlo by to byt to same u tebe...
Duben 27, 201015 r jo Bolku holt si hraje na všemohoucího ještě chvíli a vyseru se tu na uplně všechno pokud to tu bude upravovat ten ..............píp DOKONCE SMAZAL I TEN PŘISPĚVEK KDE SEM UDÁVAL JAKÁ ZANČKA TO TAK ŘEŠILA BĚŽNĚ JE TO DEBIL A UŽ MĚ TO TU FAKT SERE POKUD TOMU BUDE VELET ON KONČIM TU lol lol lol Upraveno Duben 27, 201015 r od notobi
Duben 27, 201015 r Ještě než to smaže a dá nám varování si nemůžu odpustit poznámku. Ze začátku jsem se některým jeho příspěvkům smál, ale už mi opravdu vadí vyloženě nemožné a nesmyslné rady. Nesnáším lidi, kteří se na něco hrajou. Pokud znám,nebo jsem se s problémem setkal mile rád poradím, pokud ne, držím ústa. A tak to chodí i v životě. Jen díky takovým odešli někteří TOP členové a založili své fórum.
Duben 28, 201015 r jo Bolku holt si hraje na všemohoucího ještě chvíli a vyseru se tu na uplně všechno pokud to tu bude upravovat ten ..............píp DOKONCE SMAZAL I TEN PŘISPĚVEK KDE SEM UDÁVAL JAKÁ ZANČKA TO TAK ŘEŠILA BĚŽNĚ JE TO DEBIL A UŽ MĚ TO TU FAKT SERE POKUD TOMU BUDE VELET ON KONČIM TU lol lol lol DEMENTOU AKO SI TY TU NEPOTREBUJEME.
Duben 28, 201015 r Ještě než to smaže a dá nám varování si nemůžu odpustit poznámku. Ze začátku jsem se některým jeho příspěvkům smál, ale už mi opravdu vadí vyloženě nemožné a nesmyslné rady. Nesnáším lidi, kteří se na něco hrajou. Pokud znám,nebo jsem se s problémem setkal mile rád poradím, pokud ne, držím ústa. A tak to chodí i v životě. Jen díky takovým odešli někteří TOP členové a založili své fórum. Ked sa ti MOJE RADY NEPACIA TAK ICH NECITAJ + NIC PODLA NICH NEOPRAVUJ A NEROB. Na nic SA NEHRAJEM.
Duben 28, 201015 r Notobi klid!! to.Prochy ,potřebuješ promluvit do duše. Všechno je to o psychologii osobnosti, umístění smajlíků napovídá, že máš "akutní" problém (doufám, že ne chronický)! Tohle pak smaž, bo to do tématu opravdu nepatří. Všem se za to omlouvám.
Duben 29, 201015 r NOTOBI+BOLEK: NEMA VYZNAM REAGOVAT NA VASE PRISPEVKY VOCI MNE. NO COMMENT. BLBI LIDI TAKY LIDI. Upraveno Duben 29, 201015 r od PROCHY603
Duben 29, 201015 r Autor Prosím smazat téma nebudu číst, jak se tu někdo dohaduje a dokazuje si, že je lepší než ten druhý a naopat. Tohle mě fakt nezajímá. Zdar
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.