Host vladoc Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Neviem ci to robi uz dlho, ale pri pribrzdeni nieco cvakne niekde vzadu. Je to take kovove cvakanie, naklepsie to pocut ked vojdem do garaze alebo idem niekde popri stene. Zdalo sa mi ze sa to ozvalo aj na vacsich hrboloch, ale to som si nie isty. Ked trosku tuknem na brzdu tak to cvakne. Co to moze byt. Vzadu mam bubny, pred rokom menene pakne aj valceky. Vpredu mam nove kotuce aj platnicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host vladoc Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Tak uz je po cvakani, najprv rozobrate zadne brzdy, nic, cvakanie pokracovalo, nakoniec to bolo spredu platnicky Ferodo a na jednej z nich, ne tej ktora drzi v brzdovom valci bola zlomena pruzina. Mechenik ju odbrusil a navaril mi tam zo starych platniciek. Uz necvaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.