omartinek Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Tak jaká je akcicka? Sobota je v plném proudu, tady v Bechyni je ted pod mrakem takze se tam moc neupecete,ale klobasek opecete urcite dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 nevím jak kde, ale u mě se akce povedla na 1 pivo teklo proudem ( samo, že byl Pardál ) a vyjímečně mi moooooooc chutnal jak jinak a maso bylo vyníkající a ráno hlava čista a tady malá ochutnávka předkrm musel být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 příprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 semifinále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 finále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 sakra fotky mi nejdou zobrazit... akce na carodky se fakt vydarila, prisel jsem nekdy v osm rano teprv dom, takze jsem bohuzel nemohl dorazit... jinak CK je pro me skoro lepsi jsem z Velesina, ale neni probloem dojet kamkoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 tak tady fotecka ze vcera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 finále nechal bych si říct, ach jo, do byla asi slast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 (editace) tak tady fotecka ze vcera celkem mala ucast, ale priste to bude lepsi, prijedu snad i ja, a taky doufam ze Standis. Editováno: 3. Květen 2010, autor: omartinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 to byla, tomu veř a pivo taky, už se teším na další nějakou akci, ať už bude kdekoliv musíme domluvit aspoň opekání buřtíků a basičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 tak chybeli uz jen 2 lidi, co jeste jezdi, jinak nas vic neni a nevim, proc se mi nezobrazujou fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 tak chybeli uz jen 2 lidi, co jeste jezdi, jinak nas vic neni a nevim, proc se mi nezobrazujou fotky Sakra to je tu tak malo Jihocechu? To se mi snad ani nechce verit. Musim rict tatovi aby chodil casteji chlubit se svoji Satinkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 tak jsem nas napocital 9, co se tak normalne schazime + duch z Krumlova, kterymu se ale moc nechce jezdit na srazy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 no na to kolik je na foru lidi tak je to fakt docela slabota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 to je, ale to je krom moravaků všude, tam jich je nejvíc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Sakra to je tu tak malo Jihocechu? To se mi snad ani nechce verit. Musim rict tatovi aby chodil casteji chlubit se svoji Satinkou. ten tu už nebyl ani nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 ten tu už nebyl ani nepamatuju njn, ten je furt v práci a ted jeste k tomu si poridil chaticku na Orliku tak bude makat tam. Vlastne vsichni budeme makat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 tak to se taky moc neuvidíme to budu muset zavolat bývalýmu kamarádu, aby jezdil častěji, abych měl s kým chodit na pivo a jak to, ře jsi mi jí ještě neukázal?? šup, hoď sem fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Tak horky to zase nebude Ja ji viděl akorát fotku na inzerátu jinak jsem ji na vlastni oči ještě neviděl. Ale neboj, uděláme nějakou párty až budou naši pryč. Doufám že si to taťka nebude číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 tak musíme tady psát v kodech, aby to nepoznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 tak to jsou dobrý kódy tohle nerozluští ani enigma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 óóóó jak jsi vtipny, asi si to na svatek lehce prepiskl Kamarade tam nez bude nejaka akcicka to jeste chvilku potrva. Jedine ze by jsi se s tatkou domluvil a prijel na brigadu. Lidi co delaji jen za lahvace bereme vsema 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 svátek se letos nekonal, nebylo s kým pokud bude někdy čas a chuť, klidně přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 teda, jak hezky to tady začalo, tak to nějak zase zde uvadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 tim myslis pripravovane akce, nebo akci omartinkova chata??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.