raca Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 jo stando když ty už nevíš v jaky hospodě sedět....je jich tu jak nam...o budu muset založit nějakou tu severočeskou at mate konkurencii....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 tim myslis pripravovane akce, nebo akci omartinkova chata??? oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 jo stando když ty už nevíš v jaky hospodě sedět....je jich tu jak nam...o budu muset založit nějakou tu severočeskou at mate konkurencii....... založ, aspoň si občas něco od tebe přečtu a něco zajímavýho se dozvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 kluci akce na chate bude jeste chvilku trvat, bude tam takova mensi rekonstrukce, no a pak se uvidi. Ale do te doby se tedy nejaky ten srazek urcite jeste stihne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 tak se pak někdy nech vyfotit jak makáš, abych ti taky nělky věřil, že umíš něco dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 založ, aspoň si občas něco od tebe přečtu a něco zajímavýho se dozvím to radši ani nechtěj .-)))..... to snesou jen uši a oči od vytříbenýho posluchače-čtenaře..... :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 nakecej :-)) vlk tak y sliboval a podívej jak dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 tak se pak někdy nech vyfotit jak makáš, abych ti taky nělky věřil, že umíš něco dělat no pozovat u lopaty neni tak tezky, clovek ktery umi neco delat to taji, jinak jak se to prokecne tak uz se prace nezbavi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 jak říká moje kamarádka: Mám ráda práci, na kterou se jen koukám. No a to asi miluje každý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Ozi to já doufám, že vyfotí momentku, kdy bude fakt tvrdě makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 no tak je otazka jestli takovy moment nekdy vubec nastane... omartinek: naprostej souhlas... .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 to já doufám, že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Co říkáte na ceny benzínu u nás na jihu. Já tankoval dneska v ČB u Fišera na Rudolfovský, kde je jeden z nejlevnějších benzinů v Budějkach co vím, a když jsem viděl cenu naturalu 31,3Kč/l tak mi krvácela penězenka. Njn ale Myška měla žízeň,tak se nedalo nic dělat. Máte nějaký tip na dobrou cenu v ČB a okolí nebo vubec JČ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 no ja se priznam ze pres tejden sem v praze, ale jako tady cena za 32,9 na tech levnejsich pumpach... jinak v budejcich co vim tak jsem dycky beru nejlevnejsi naftu u hvizdala a na kvalitu si nemuzu stezovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 tak to tady jsme koukam jeste levny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 to rozhodne, jsem rad ze jezdim domu aspon na vikendy, tankuju tam a naftacek vetsinou vydrzi ten tyden aby nemel zizu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 to víš kamaráde a bude hůř, já naposledy tankoval za 30,5 v Příbrami, ale to už bude 14 dní, od té doby se malinko podražilo jinak Ozi já v Praze tankuji nejvíc tady, cena nejlevnější i než na JČ a na kvalitu si nemohu stěžovat, jen si tam počkaš cca 15 minut, než na tebe dojde řada, jezdí tam celkem dost aut http://www.tank-ono.cz/cz/index.php?page=pumpcard&pump=16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 no ja jsem pred 14 dny tankoval u dobrise na Shellce za 30,2 (opet podotykam Naftu) dneska jsem se hejbal kolem jizniho mesta a na Bohdalecky jsem nasel Shellku, LukOil a PapOil, vsechny celkem pod cenou proti zbytku Prahy. na Shellce jsem si hned zastavil (jo byla drazsi nez LukOil a PapOil, ale prece jen je to shell a navic sem potreboval umit auto a vzal jsem to rovnou za bodiky... akorat cenu si nepamatuju, dohodim az se dostanu do auta pro listecek standis: ONO znam, ale je to pro me celkem z ruky, standartne se pohybuji jen praha zapad a celkove jen levy breh Vltavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Tak samozrejme, je jasny ze se najdou maly pumpicky co maji nejaci soukromnickove, ale kvuli tomu nebudu jezdit nekam do tramtarie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Ozi jasný, nafta ještě jde, i když včera jsem tankoval v Brně u dalnice na Agip a cena 33,50 a bylo mi špatně a to byly firemní peníze tak jasný, že pokud to máš z ruky, že nebudeš jezdit přes půl Prahy, aby jsi ušetřil pár korun na benzín, já to mám právě kousek a proto ji hojně využívám kamaráde, tak ONO už není celkem malá pumpička, už má poměrně velkou síť, akorát mi není jasný, kde berou benzín, že si mohou dovolit tyto ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 no tak to je masakr, asi zacnu resit cenu nafty na slovensku a nakoupim si pristi tyden tam az pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Stando už vím proč je tak levny: http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/benzinova-stanice-ono-prodavala-benzin-smichany-s-naftou/443572 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Tak koukam ONO nebrat http://www.novinky.cz/ekonomika/45974-inspektori-objevili-nekvalitni-benzin-u-levne-cerpaci-stanice.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Ceske Velenice - OMV nafta za 30,10 Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 sakra velenice pekna cena, ale krapet daleko ted... omartinek: to je benzin to me netrapi a kdyz do nafty pridaj trochu benzinu tak me to tak moc trapit nemusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.