Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

dobře, jen si myslím, že je škoda, že nejsou aspoň trochu vidět. takhle to vypadá jako origo díl ( reda pokud jsi nechtěl, aby to tak na první pohled vypadalo )

Vloženo (editace)

a copak jsi kodoval? ja bych potreboval nejak vypnout ty cornery pri dennim sviceni a nikdo mi neni schopny poradit jestli to jde ci nejde.:(

Editováno: , autor: omartinek
Vloženo

ale jen tak jsem si hral se svetlama a pak jsem si upravoval nastaveni ostriku a par dalsich blbosti... :)

no a nakonec jsem resil proc mi nejdou ty ostriky a zjistil jsem coz potesilo :)

no a jak to presne mas?

podle me to totiz nejde, jen pokud bys mel udelane denni sviceni pres mlhovky... :(

Vloženo

mam klasicky denni sviceni a logicky jsem si myslel ze prisvetlovani corneru by melo fungovat jen pri zapnutem ovladaci svetel do polohy II. A ono prd. Ono to sviti i pri dennim coz je uplne k nicemu. Tak nevim jak na to. Psal jsem dollymu asi 2x a jeste mi ani neodpovedel. Tak nevim.

Vloženo

ja jsem byl ve Lhote na opozdenem detskem dnu s rodinkou tak jsem si udelal par disciplin s Kubikem, zavzpominal jak se skace panak a pak jsem se sel panakem odmenit. :smich: Ne delam si srandu, ridil jsem ale panaka jsem skakal. :)

Vloženo

no podle me ti to nepujde, pokud budes mi klasicke denni sviceni, aspon podle toho co jsem hledal a zatim zjistil... :(

standis: hele mas nejakou cenovou predstavu za ten tvuj snizenej podvozek? kamoska by mozna mela zajem ;)

Vloženo

ja jsem byl ve Lhote na opozdenem detskem dnu s rodinkou tak jsem si udelal par disciplin s Kubikem, zavzpominal jak se skace panak a pak jsem se sel panakem odmenit. :smich: Ne delam si srandu, ridil jsem ale panaka jsem skakal. :)

tak to byl sakra opožděnej dětský den :)

Ozi asi 5000 kč, ale zatím nevím jestli půjde k prodeji, čekám na vyjádření majitele, jestli půstí podovzek nebo ne

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...