Standis Vloženo 22. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 tak zítra když zatím neboudou folie si jdu aspoň pro folii a dám sloupky hezky do černý lesklý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 ) tak hlavne bacha na to lepeni, at se hezky trefis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 no snad jo. budu to řezat asi až na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 no tak s tim jsem pocital Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 jj, já taky. snad to dobře dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Standis: ty koncovky se mi libi takhle, je to presne podle mych predstav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 dobře, jen si myslím, že je škoda, že nejsou aspoň trochu vidět. takhle to vypadá jako origo díl ( reda pokud jsi nechtěl, aby to tak na první pohled vypadalo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 ale ono to nevypada jako origo dil jen je to blbe poznat z tech fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 kdyby jste někdo o někom věděl, zatím předběžně, budu prodávat svůj sníženej podvozek -35/35 na fábii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 a sakra, co to? Skrtal by jsi az nalozis kocarek s rodinkou? Co ta zmena? Nejaky jiny plan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 možná by byl k mání štelák a to je výzva. ten můžeš kdykoliv zvednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 to je nuda, co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 jj vikend je proste na tuneni mrtvej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 no tak to bych nerekl, ale dejme tomu, sem si vcera hral 2 hodiny s kodovanim auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 (editace) a copak jsi kodoval? ja bych potreboval nejak vypnout ty cornery pri dennim sviceni a nikdo mi neni schopny poradit jestli to jde ci nejde. Editováno: 27. Červen 2010, autor: omartinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 ale jen tak jsem si hral se svetlama a pak jsem si upravoval nastaveni ostriku a par dalsich blbosti... no a nakonec jsem resil proc mi nejdou ty ostriky a zjistil jsem coz potesilo no a jak to presne mas? podle me to totiz nejde, jen pokud bys mel udelane denni sviceni pres mlhovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 mam klasicky denni sviceni a logicky jsem si myslel ze prisvetlovani corneru by melo fungovat jen pri zapnutem ovladaci svetel do polohy II. A ono prd. Ono to sviti i pri dennim coz je uplne k nicemu. Tak nevim jak na to. Psal jsem dollymu asi 2x a jeste mi ani neodpovedel. Tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 kamaráde zkus napsat klukům Cosby nebo Rolbař, to jsou machři přes elektriku, třeba by ti mohli poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 ok diky zkusim,koukam zavital jsi po vikendu jo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 jj, přes víkend nebyl vůbec čas. byl jsem u bobríka na baráčku a makal a makal a makal co ty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 ja jsem byl ve Lhote na opozdenem detskem dnu s rodinkou tak jsem si udelal par disciplin s Kubikem, zavzpominal jak se skace panak a pak jsem se sel panakem odmenit. Ne delam si srandu, ridil jsem ale panaka jsem skakal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 no podle me ti to nepujde, pokud budes mi klasicke denni sviceni, aspon podle toho co jsem hledal a zatim zjistil... standis: hele mas nejakou cenovou predstavu za ten tvuj snizenej podvozek? kamoska by mozna mela zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 jj OZI nepujde to, psal jsem Rolbarovi a muselo by se to jinak zapojit tak na to dlabu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 ja jsem byl ve Lhote na opozdenem detskem dnu s rodinkou tak jsem si udelal par disciplin s Kubikem, zavzpominal jak se skace panak a pak jsem se sel panakem odmenit. Ne delam si srandu, ridil jsem ale panaka jsem skakal. tak to byl sakra opožděnej dětský den Ozi asi 5000 kč, ale zatím nevím jestli půjde k prodeji, čekám na vyjádření majitele, jestli půstí podovzek nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.