Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 jj, naprostej souhlas, neni nad to mit kancelar s vyhledem na metro kde chodi mrte kocek jinak neco pro oko dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 to se máš, já musím sednout do auta a jezdit p oměstě, abych se mohl kochat, ale není to ono, když musím koukat i na auta přede mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 no jo tak to by chtelo vylepsit, ale zase na rovinu, obcsa bych si radeji sedl do toho auta a jen nekde jezdil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 tak to ti věřím, třeba dneska to docela šlo,ale včera bych to nepřál nikomu, jezdíš po městě, klimoška žádná ( teda krom otevřených okýnek ) a hlavně by se klima ani nevyplatila, když stejně pořád lezeš ven z auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 tak nesmis vylejzat, musis na ne mavnout at si otevrou korbu, nalozi, zavrou a jedes dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 jj presne tak, kdyz tam hodis klimu a na ni 20 tak ti do auta budou v tomhle vedru jeste skakat jen tak od sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 koukam nejak nam to tu utichlo. Standa si hraje s detmi v prirode tak neni do koho rypat. Byli jste nekdo o vikendu v Bechyni na Streetech? Ja ackoliv jsem to mel da se rici za barakem, tak jsem se tam nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 ee vikend byl pracovni, puvodne jsem mel v planu Mnichovo Hradicte, ale nakonec jsem se nedostal ani tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 aaaa zase si delal prescasy? ze se na to nevy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 nene, vyjimecne jsem jel po mesici dom a zaprahli me rodice zlate prescasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 tak to verim, prace u rodicu je horsi, do normalni prace si pak chodis odpocinout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 no jeste vcera to tak bylo, ale dneska me to preslo, od sesti tu sedim a jeste to nevypada, ze bych sel domu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 fuuj tak to jsou dlouhe sichty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 jj, nektere jsem masakr, nakonec jsem dorazil domu ve tri a v pet jsem vyrazel a od sesti nanovo... a jeste tu jsem ale za hodinku jedu dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 nevite nekdo o nekom, kdo by mi striknul v CB a okoli masku a ty mracitka? Znacka rychle a levne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 v kamenaku je lakovna, delaji levne a rychle, daval jsem tam dycky auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 kouknu na net na nejaky kontakt,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 kdybys nenasel tak dej vedet, sehnal bych ti nejaky kontakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 tady to zije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 no jo lehce to tady upadlo, kazdy na dovoleny ty se tu ukazes jednou za pul roku, tak se nediv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 jj, nuda jak v marnici, ani nemam co delat v praci tedko kvuli vam... uz aby tu byl zase ten ukecanej Standis :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 neboj, Standis prijede v sobotu z tábora, dělá tam dětem vedoucího. Asi mu leští auto. Jen co po víkendu vystřízlivý, tak sem hodí nějaký rozumy, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 a vubec v práci se má makat a ne sedet u compu a cucet celych 8,5 hodiny na forum. Pak se nediv ze chodis pozde domu a bouchas prescasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 jsem zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.