omartinek Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 tak jen tak pro predstavu se muzete kouknout sem, je videt ze to pomaleu ale jiste klesa, ale porad je to mazec http://hydro.chmi.cz/hpps/hpps_prfdyn.php?seq=307126 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 tak aspon ze tak, ja si dycky rikam jakou mame kliku ze mama vsechny baraky na kopci... nevim jak na jihu, ale tady od rana sviti slunicko a po desti uz zbyl jen mokrej travnik jinak nic... a podle grafu u vas uz to taky klesa, takze pohoda, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 ted jsem prisli s rodinkou z prochazky a koukali jsme na reku. Tak hrozny to asi nebylo, do baraku se to nikam nedostalo, fotil jsem to jen mobilem tak zadna slava. Ale lidi tam bylo to jsem tam v zivote nevidel. Kazdy domorodec co tam ma barak sedi pred barakem a kouka na vodu co vymysli. Ale voda klesa tak je to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 není to zas tak strašný, čekal jsem, že to půjde i do baráků, ale takhle je to celkem dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 jj, moc pekny fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 14.8. sraz v CK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 14.8. sraz v CK hmm to je vyzva, vzit rodinku a spojit prijemne s uzitecnym, co Standis? Udelame kolonu celkem dvou aut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 bohužel, zůstávám v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 bude tam hodne lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 taky uz bohuzel neco mam a dalsi vec: bohuzel nemam od vcerejska cim jezdit, Zlaticku povolilo uchyceni motoru a padl na poloosu a auto je nepojízdné. ted resim jestli to pujde poresit jako doplneni skodni udalosti (bouracky z dubna, ktera za to na 99% muze) nebo jestli to budu muset nejak resit jako novou skodni udalost... nejhorsi na tom je ze podle par znamych automechaniku kteri to videli, tak jde o skrytou zavadu z te bouracky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 teda, ty máš,ale smůlu snad to půjde hodit na starou bouračku a budeš mít brzo klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 no snad jo, akrat je tam najeto dost kilometru... budu muset nejak zkusit stocit tachometr, nebo se dohodnout s tim pojistovakem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 tak to je pešek, ale s pojistovakem se da rozumne domluvit, z jeho kapsy to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 jinak ja mam taky o zabvu postarano, opet jsem vyslan ch chaticku, probihaji finalni prace. Malovani. Nesnasim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 mno blbe je ze jsem mezitim nez to kruplo definitivne nakroutil 12tisic kilaku a je to skoro 4 mesice co jsem auto dostal zpatky... jinak snad jo, ale trochu me zaskocilo, ze mi posle mobilniho technika a ze pak to musi konzultovat se svoji nadrizenou no snad to bude ok - se modlim za to - ale aspon ze segra mela pujceny v praze cerveny vracek tak jsem ji ho hned sebral a nemusim jezdit MHDckem... no takze taky nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 malovaní není tak strašný, jsou i horší finální věci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 no to je taky fakt, treba uklid po malovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 jen tak nahodou, nemate nekdo k dispozici Vag-Tacho nebo Vag K+CAN commander? Potreboval byc si neco vyzkouset a nechce se mi hned kupovat... Nejaka domluva mozna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 přesně tak proto radsi vymaluji nez pak uklizet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 jen tak nahodou, nemate nekdo k dispozici Vag-Tacho nebo Vag K+CAN commander? Potreboval byc si neco vyzkouset a nechce se mi hned kupovat... Nejaka domluva mozna... tak to bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 já Ozi taky ne, mám jen klasiku Vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 no ja uz jsem zjistil ze na OII nestaci ani VAG Tacho, ale musi to bejt Vag commander, ktery to bude umet upravit... Akorat co jsem nasel nejlevnejsi tak to je za 4000 klon... Klasicky Vag mam taky a naprosta spokojenost, ale uz premyslim nad porizenim i druheho kabelu na tacho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 Tak vcera se konala akce bylo to super, hodne lidi prijeli clubaci az z Montenegra, o pulnoci probehlo nocni foceni aut po Krumlove pridam pak nejaky fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 to je bordel,priste musime udelat nejake hlasovani, pristi vikend mam treba volno , budu myslet jen na pivo, chlast a chlebicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.