Standis Vloženo 15. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 jj, to budeš muset kamaráde, už ti to leze na mozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 OZi zkus napsat Doli(mu), je z ČK a dělá kódování na Oll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 jj Doli je na tohle dobrej, ale casove na tom neni asi nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 ty kráso, tady je čina jak sviň. padají nám tady kroupy jak míčky na pingpong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 mno problem je ze to auto nejezdi, jezdim cervenym... takze potrebuju spis nekoho z Prahy, kdo by se mnou tech 10 kilaku za mesto zajel a udelal to tam... jinak v Letnanech taky cina jako svina, tesne pred tim sem prijel tak jsem z garaze vybihal uz tema kroupama a peklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 jj a to máš výhodu, že stojíš v garáži, já to mám před barákem a jsem zvědav, jestli tam nebudu nějaký důlky, to bych byl opravdu nerad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 no ja mam v garazi akorat Cervenej Vracek Zlaticko stoji nekde na ulici nejspis protoze je nepojizdny a je nechane na miste kde se to stalo kvuli pojistovne a nejhorsi je ze uz tejden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 tak dlluho??? to je hnus taková spolupráce s pojišťovnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 jj, zavolas na pojistovnu a neco nahlasis, tak do dvou dnu se ti ozve likvidator, ale ten prece nepojede za prahu, tak do dvou dnu se ti ma ozvat mobilni technik... nahlaseno v pondeli a po tydnu nic... dneska az budu mit chvilku tak tam volam znovu a milej uz fakt asi nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 to děláš správně, k nám přijeli po týdnu nafotit bouračku, která už stála v servisu a čekalo se jen až se uráčí přijet a udělat pár fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 tak po dvou dnech telefonovani jsem se dozvedel, ze tedko fotej kroupy a nemaji tedko cas... tak uz jsem byl fakt nasranej a volal na klientskou linku a tam mi konecne nejak trochu pomohli. akorat tak jak mi rikal likvidator tak to prj asi nepujde, ze to potrebujou nafotit rozebrany auto, tak jsem se ho jako zeptal jestli to mam rozebrat na ulici, nebo jak a na to uz mi neodpovedel kdyz si vezmu kolik za to posrany havarko platim tak bych tu pojistovnu rozsekal - takhle s nama vymrdavat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 koukám, že je to u všech pojištoven stejný. akorát platit a nic po nich nechtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 jj, ale pekne me to sere, uz to auto mohlo byt tyden v servisu. hlavne na zacatku zari mam dovolenou a chtel jsem s pritelkyni jet na tyden na slovensko... akorat tedko me fakt trapi predstava, ze bych mel jet Cervenym vrackem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 tak to je fakt masakr, ty maji porad jenom same vymluvy, vsechny rozhovory si nahravat, auto normalne rozebrat a pak kdyz budou drzkovat tak jim to omlatit o palici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 blbe je ze nevim jestli budou platit nebo ne, pokud ano tak pujde do autorizovaneho servisu, pokud ne ke znamemu - kvuli cene... a tim je dane i to rozebirani, rozhodne to nenecham u nekoho rozebrat kvuli pojistovne, jestli si to chtej nafotit rozebrany, tak at si to odtahnout, rozeberou nafoti a zase slozi - pekne za svoje, nejsem jejich sponzor... --- teda vlastne skoro jo, kdyz si vezmu ceny pojistek... .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> no dneska odpoledne volal typek tak zejtra kolem poledne by jsme to meli nafotit a uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 (editace) tak dneska jsem to "doresil" s pojistovnou... A stanovisko: Pojistovna neda nic, protoze podle jejich nazoru je to spatne udelana oprava hned na zacatku kdyz byla hlasena prvni skodni udalost a skodu by melo hradit Auto Jarov, kde to bylo na servise. A tak jsme s typkem z pojistovny zavolali Auto Jarov a vysledek 20 minut konferencniho hovoru je, cituji jejich technika: "No pokud se vam to nelibi, tak nas dejte k soudu. A tam to stejne prohrajete." Naces bylo hotovo a typek rika, jeste nejaka otazka? a vysledek pro me: jezdim Cervenym Vrackem (OI v podpise) a Zlaticko je u znameho v servisu, ktery ho komplet rozebere a slozi. Pri te prilezitosti dojde k uprave EGR ventilu a dost mozna k montazi BlowOff ventilu a zvetseni Intercooleru Editováno: 19. Srpen 2010, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 ty kráso tak to je masakr, tomu rikam autorizovany servis. Zaruka na práci jim asi nic nerika. Pred jakou dobou si to tam mel poprvy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 prvne to tam bylo prelom brezna a dubna, kdy to opravovali a reklamace jim nic nerika proto, ze kdyz to nedelali tak to nemuzu reklamovat, jedine je muzu dat k soudu, za sfusovanou opravu, ale to jak mi rekl pravnik je po tech najetych km neprukazny a muzou me poslat do riti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 prvne to tam bylo prelom brezna a dubna, kdy to opravovali a reklamace jim nic nerika proto, ze kdyz to nedelali tak to nemuzu reklamovat, jedine je muzu dat k soudu, za sfusovanou opravu, ale to jak mi rekl pravnik je po tech najetych km neprukazny a muzou me poslat do riti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 no tak ted se modlit, aby to bylo co nejlevnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 tak dneska jsem to "doresil" s pojistovnou... A stanovisko: Pojistovna neda nic, protoze podle jejich nazoru je to spatne udelana oprava hned na zacatku kdyz byla hlasena prvni skodni udalost a skodu by melo hradit Auto Jarov, kde to bylo na servise. A tak jsme s typkem z pojistovny zavolali Auto Jarov a vysledek 20 minut konferencniho hovoru je, cituji jejich technika: "No pokud se vam to nelibi, tak nas dejte k soudu. A tam to stejne prohrajete." Naces bylo hotovo a typek rika, jeste nejaka otazka? a vysledek pro me: jezdim Cervenym Vrackem (OI v podpise) a Zlaticko je u znameho v servisu, ktery ho komplet rozebere a slozi. Pri te prilezitosti dojde k uprave EGR ventilu a dost mozna k montazi BlowOff ventilu a zvetseni Intercooleru tak to je aspoň nějaká dobrá zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 (editace) super pripojeni... Editováno: 19. Srpen 2010, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 no nevim, ale davat ten BlowOff ventil na naftaka chrochrochro ----> psssst ----> chrochrochrocho ----> psssst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 omartinek: znamej je naprosto nejlepsi co se tohodle tyce, fakt to dela strasne levne... standis: jj, aspon ze tak, uz to bylo tak nejak potreba - aspon tedko mam ten pocit houmik: no vzhledem k vykonu auta me to celkem zaujalo, potencial to ma celkem slusny jinak jeste premyslim pak nad lepsim chipem, tentokrat ne znamy, ale sportmotor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 tak dneska uz je komplet vyndany motor (zacalo se na tom delat dnes rano a me jen chodi fotky do mailu na slovensko) nakoupeny veci na zaslepeni EGR, vetsi InterCooler a veci na vymenu rozvodu a oleje - BlowOff se zatim nedela udajne pokud dojdou vcas dneska objednane drzaky motoru ze skodovky do stredy tak v patek jedu domu Zlatickem, zlate ceske rucicky, autorizovane servisy nebrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.