omartinek Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 tak blbý snad nejsou?! ?D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 no aby ses pak nedivil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Ozi máš čas?? chtěl bych se domluvit, zda by jsi vzal ty moje pružiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 standis: zejtra az se dostanu do garaze tak si zkusim zmerit ten rozdil a uvidim, premyslim, jestli jit do tech tvych, nebo jeste neco nizsiho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2012 akorát problém je ten, že se samotný nižší pružiny skoro nedělají, to by jsi musel jedině koupit pevný podvozek a nebo štelák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 no ja jsem to zatim moc neresil, teprve vcera se mi povedlo doresit dovolenou na kterou letime od pristiho tydne jinak podvozek urcite menit nebudu, max ty pruziny. btw: neni na ne nahodou taky nejakej atest, ze ne? to by me totiz asi jeblo, staci mi resit ty kola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2012 tak aspon to nebudeš mít tak heltivky, když letíte až příští týden jj, máš new auto, tak je blbost kupovat i tlumiče, řešil bych to stejně, zatím jen pružiny a až odejdou tlumiče, pak bych koupil sportovní tlumiče k pružinám, ale dřív en k pružinám bývá atest, ale nikdy ho po mě nikdo a nikde nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 (editace) ok, tak aspon vim jak na to jinak tady takova mala ochutnavka jak vypada Motokara ted Editováno: 5. Září 2012, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2012 kola, barva luxusní, ale pružiny to chce určitě, takhle to vypadá strašně nakople. s pružinama to bude vypadat ještě luxusněji, ale to bude asi tím, že jsem poslední dobou ulítnutej na snížení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 (editace) ja jsem taky pro snizeni, jen jak jsem psal, zatim jsem nemel cas to nejak resit, ale po dovolene s tim pocitam, jenze to je prakticky rovnou na zimu jinak diky za pochvalu, taky se mi fabka zacala libit, kdyz dostala kola Editováno: 5. Září 2012, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2012 já bych se toho ani na zimu nebál :-) a na zimu to určo ještě nebude a nechceš je teda přivézt, aby jsi třeba ve volný chvíli mohl laborovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 no ja ti nevim, pac volne chvile asi moc nebudou, zitra a v patek musim dodelat vsechno v praci, pak 14 dni dovolena, pak jsem na tyden pracovne v madridu a pak je rijen ale zitra to zmerim a dam na 100% vedet jak s nima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2012 tak to máš hodně nabytej pracovní život :-) jak jsem psal, jsi muj jediný zájemce a zbytečně mi leží nevyužitý doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Jj, to je mi jasne. Me to trochu zkomplikoval ten vyjezd na tri dny, ktery mam za sebou. Nepocital jsem s tim a mel jsem plan co vse udelat do konce tydne, jenze ted to musim dat za dva dny... Ale uz se tesim jak je tam po dovolene dam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2012 jen se těš, budou tomu sedet jak prdel na hrnec mám je nechat u sebe, nebo ti je mám hodit, ať se můžeš kochat a tešit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 no to uz se tesim... to je dobry, nech to u sebe, ja se pro ne po dovce stavim a aspon omrknu tvoje snizeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2012 tak to se musíme domluvit, abych tady mělu sebe auto nejhorší je, že na prázdno si to člověk nedokáže představit, jak to bude vypadat sníženě, ale je pravda, že to autu vždy pomůže k lepšímu vzhledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 jinak tady takova mala ochutnavka jak vypada Motokara ted parádní offroad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2012 a počkej Luky, až krapet lehne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 luky: no jo offroad, ale aspon uz to sedi, na tech 15" to bylo jak letadlo, fouknul vitr a uz jsem roloval standis: no to se dohodneme, a nebo bys konecne mohl pak prijet na prazsky sraz a pochlubit se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2012 to bych už konečně mohl přijet, tak počkám, až se vrátíš z dovolená a pak něco domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 ok, beru te za slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2012 píšu si to do poznámek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Budějčáci - nejste někdo autoklempíř? Potřeboval bych vyvařit felicii.Prahy a zadní lemy - plechy mám.Není shnilá tak jak některé felicie bývají,ale je to sportline a ta mi za záchranu stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.