Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Domontovaval jsem na OII FL mlhovky s denni svicenim + vymena bcm za 1K0937087, mlhovky s corner frci v pohode, ale denni sviceni nejde zaboha, ani jedno svetlo, ani pri testu. Zapojeny je to na spravny piny (je to verze pro zad. el okna). Bud mi chybi neco v kodovani, co zaboha nejsem schopen dohledat, nebo mam verzi jednotky (ze supa) ktera to nepodporuje?

Kodovani je 40180AB890050CF04008008011008164050100AE436D89605C4440000000

Jednotka je Part No SW: 1K0 937 087 HW: 1K0 937 087 Component: BCM PQ35 H 020 0358 Revision: 00020000

Mimochodem pri te prilezitosti jsem zjistil, ze footlight skutecne neni na bytu 12 bit 5 (tam je mozna tak to sviceni za jizdy, u ktereho ale nejde nastavit adaptace, protoze to proste neumi jednotka) ale o par bytu dal, v novym cbl co je od verze 908.1 uz to popsane je.

Vloženo (editace)

Jednotku máš podle mě správnou, spíš je problém v kódování. Tohle jsem si nechával dodělat v autorizovaným servisu, drbali se s tím tři dny a pak mi odevzdali auto, který přes DO nezamykalo zadní dveře a kufr. Tak jsem jim to vrátil a za dva dny to bylo ok...Sami tvrdili, že je problém s kódováním...

mimochodem, budeš dodělávat i foot light?

Editováno: , autor: Olda Homola
Vloženo (editace)

Footlight uz jsem dodelal, funguje, jen nemam maxidot, takze nastaveni intenzity podsvetleni jen pres VAG, ale to me zatim netrapi. Pin zapojeni lze najit v ELSA, viz ta sama jednotka pro Superb, kodovani uz v novem VCDS je, jen protoze uz nejde jednoduse ty nove labely cist(nebo to ja neumim) tak nereknu to z hlavy...

No nepredpokladam ze by si v autorizaku poradili to s cim ja ne :) tady na foru jsou ale tri - pet lidi ktery jsou toho schopni...

S autorizaky mam takove zkusenosti ze pokud to nebude nutne tak uz tam v zivote nevlezu, vyjma nakupu dilu :)

Mimo jine jsem dodelaval i zadni repro a zadni el.okna do FL, navody pripravuji.

Editováno: , autor: chipmen

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...