Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

chtel bych se zeptat mam fabii 1,9tdi 74 kw necham ji nastartovanou na volnobeh a tak po minute zacne piskat turbo slapnu trochu na plyn a prestane nevite nekdo cim to je

Regulace turba

Buď v klidu,to je normal :palec2:

Mne se zase ozývá slabý pískot při sešlápnutém plynovém pedálu, ale pokud ho "pustím" tak pískot přestane. Nevíte čím by to mohlo být? Díky za radu.

chtel bych se zeptat mam fabii 1,9tdi 74 kw necham ji nastartovanou na volnobeh a tak po minute zacne piskat turbo slapnu trochu na plyn a prestane nevite nekdo cim to je

jak víš že je to turbo? mne to teda moc normální nepříjde

modrdav: při sešlápnutí je "hvízdání" turba normál...víc plynu znamená = záběr turba = hvízdá ;)

normalni to urco neni jestli piska na neutral . to by tam musel mit tisic koni :))))

mne to robi tiez a je to uplne normalne.

kdo ti to rekl ze to je normalni kdyz na neutral piska turbo ?

tiez som sa na to pytal a suvisi to s erg. neviem aky mas motor, ale skus rano nastartovat nechaj bezat na volnobeh vystup z auta a pocuvaj.

• 4 týdny později...

mám taky 1,9TDI 74kW předváděčka rovnou od škodovky, najeto jen 20tis. km a při nastartování po ránu (studený motor) po cca 30sec. (co jdu otevřít vrata od vjezdu) jemně sviští (možná aj píská) :D :D prostě normál.. ;) Fabia I, (jeden z posledních modelů r.v. 2006) nemyslím si, že je to vada, kolegovi to dělá taky :) PS: dělalo to i při koupi, když měla najeto 5tis. km , možná máme jen citlivější uši.. :)

Upraveno od Jarys

Mám to samé a turbo v perfekt stavu (teda tlačí jako nové ve vagu:)). Nastartuju studený motor a tak po půl minutě se taky ozve lehké pískání. U teplého motoru to není. Myslím, že to předtím nedělalo, ale těžko říct

• 3 týdny později...

Mám najeto 280tkm a zadne piskani za studena neslysim. Kazdy rano cekam az spotreba klesne na 0,8/h (asi takova moje uchylka - rikam si ze to znaci ze uz je dostatecne promazano).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.