Kokeš Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 To jsem potkal na svých toulkách Brnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Další photo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 co se ti nelíbí??? Jako že si chtěl někdo kdo nemá na nový auto omladit svoji skudku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 co se ti nelíbí??? Jako že si chtěl někdo kdo nemá na nový auto omladit svoji skudku??? Já neříkám že se mi nelíbí,já jen říkám že je to hustýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no mě to připadalo dost pohrdavý... ten tvůj smích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no mě to připadalo dost pohrdavý... ten tvůj smích... No to byl smích jako že to vtipně vyřešil,nic proti tomu nemám,je to stylový a ani to nevypadá špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 tak to je este krasa unas lietaju skodovky 120 a podobne s maskami od octavii a of fabii a aj s golfu a nadpisi na kapote skoda 120 2.0 GT Turbo a podobne blbosty mne to osobne pripada trocha trapne ale kazdemu sa nieco ine paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Souhlasím s Lewisem. Byl jsi totálně vytlemený ve svém prvním příspěvku, tak teď nedělej, jak moc se ti to líbí a jak moc to uznáváš. Což takhle předvést svojí káru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 no co se týče mě tak to nemusim, ale dyť na 120ky je spousta jinejch hezčích masek, když pujde timhle směrem tak tam ještě dá náraznmíky z feldy, světla z fábky, zadní s trambusu, vejfuk z okapu atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 tuhle upravu ma v MB pomalu kazda druha stodvaca (proc asi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Souhlasím s Lewisem. Byl jsi totálně vytlemený ve svém prvním příspěvku, tak teď nedělej, jak moc se ti to líbí a jak moc to uznáváš. Což takhle předvést svojí káru? Já sem se smál tomu že to je dobře vyřešený páč sem to ještě nikdy osobně neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Jojo, takovejch tady jezdi u nas hafo. Tahle jeste docela ujde, jsou horsi kousky. Kazdopadne tu u nas jezdi i jedna LIAZka a ta ma taky na predni masce danou tuhle masku z Octávky :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 obdivuju lidi, který maj tu trpělivost a dokážou staré autíčko(které spoustaa z nás odepisuje) dohromady a navrátit mu lesk a krásu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Ať si o tom myslí kdo chce co chce, zajímavý je (a chválím výrobce) že to na ty starší modely rozměrově furt pasuje a že to není třeba o 5cm širší páč pak by to nebylo použitelný takhle je to univerzál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 obdivuju lidi, který maj tu trpělivost a dokážou staré autíčko(které spoustaa z nás odepisuje) dohromady a navrátit mu lesk a krásu nekdy i transplantaci docili jineho vzhledu skoda 120 by USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tenhle má celej fotoromán na TF, pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 tuhle upravu ma v MB pomalu kazda druha stodvaca (proc asi ) : : : : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.