bord83 Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Dneska jsem někde na netu našel informaci, že prý nejsou motory 1.2 TSI a že Yeti objednané v dubnu budou dodávat až v srpnu. Nevíte někdo, co je na tom pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tentacle Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 (editace) Bohužel to vypadá, že to je pravda a bohužel i já jsem objednával až v dubnu, takže si s ním na 99% letní pohodu nevychutnám a užijeme si leda tak podzimní plýskanice Yeti jde na dračku Editováno: 7. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 No a já jsem si podle poklesu registrací říkal, že Yetimu ubral zákazníky Tiguan od půl mega. Jinak naběhne 1.4TSI, tam by teoreticky mohlo bejt líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek95 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Dneska jsem někde na netu našel informaci, že prý nejsou motory 1.2 TSI a že Yeti objednané v dubnu budou dodávat až v srpnu. Nevíte někdo, co je na tom pravdy? Dneska se mi ozval prodejce a bohužel tyto informace povtrdil - motory 1,2 TSI jsou totálně vyprodané, takže původní termín dodání konec května (obj. začátkem dubna) je nereálný. Nevím, asi té pozitivní reklamy na 1,2 TSI bylo moc najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Minuly tyzden som bol v MB vo fabrike a v motorarni som videl, ze denny plan sa plnil tak na 70%. Vraj je to kvoli 1.2TSI a problemom s nabehom vyroby. Neviem co konkretne je problem, ale kvality by som sa nebal. Na 1.2TSI sa kontroluje dva krat tolko kusov ako na starsie motory. Berte to skor ako bezne porodne bolesti novo zavedenej technologie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tichy Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Zdravim jo s temi motory to je problem , ja jsem si zjistil kdy muj Yeti ma nabeh na vyrobu a je to 32 tyden coz je 9 srpna a obednaval jsem ho 7 dubna !! Takze budu na yetiho cekat 5 mesicu !! omg me z toho klepne. A to je teprve nabeh na vyrobu kdy se to dostane do zakazniceho radeji ani neodhaduji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tentacle Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Tak to jsi mě fakt nepotěšil Já objednával přesně o týden dýl než ty, takže dle tvých informací by se do výroby dostal 16.srpna a do salonu a ke mně typuju ještě další 2-3 týdny ...uff Paráda, konec léta a sychravý podzim - moc prima na výlety s novým autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 No ja nevim, ale muj Yeti byl vyrobenej 5.ledna a 7.ledna uz byl v salonu. A 11.ledna uz jsem ho mel doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 (editace) Přesně tak, ve středu ho vyrobili a v pátek 9:30 sjížděl u saloonu z návěsu. Co by s autem 2 týdny dělali? Akorát se zvyšuje riziko poškození, takže i v jejich zájmu je to rychle expedovat. Něco jiného, když je s autem problém a neprojde výstupní kontrolou. 2 týdny by cestovalo snad Geely anebo Polo, kamarád si objednal 2ks 11/2009, dodali 1ks 4/2010 a 2ks 5/2010 a když psal na importéra, tak mu v podstatě napsali, že je kokot on, protože chtěl moc výbavy. A podle toho co se mu dostávalo za info od prodejce tak 10 dnů jezdilo po Evropě Takže klid a trpělivost kluci, nebo skladovku anebo jiný motor. Editováno: 15. Květen 2010, autor: kitt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tichy Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 (editace) Jo pokud nejde Yeti na lakovou opravu tak by mel byt vyrobeny do 2 dnu v pohode pokud jde na vetsi opravu laku tak se to opozdi tak o 2-3 dny maximalne.Jine opravy nebo zavady se resi do par hodin.. Expedice by mela byt ze zavodu do 24 hodin .. Tak uvidime... Editováno: 8. Červen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr1 Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Přesně tak mého Yetiho v úterý vyrobili a ve čtvrtek byl už v autosalonu a v pátek jsem si pro něho byl, takže to pěkně klapalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlie_s Vloženo 11. Září 2010 Sdílet Vloženo 11. Září 2010 Nemáte někdo informace, jak vypadají dodací lhůty teď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek95 Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 (editace) Nemáte někdo informace, jak vypadají dodací lhůty teď ? Já jsem měl Yetiho objednaného od dubna a převzal jsem ho před třemi týdny (dodací lhůta 4,5 měsíce). Když jsem se ptal prodejce jak to vypadá se lhůtami teď, tak říkal, že na aktuálně objednané vozy (s motorem 1,2) naskakuje termín výroby leden. Editováno: 12. Září 2010, autor: jarek95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Já jsem objednal 1,2 ambition v půlce listopadu a ještě pořád nevím termín dodání. Při objednání mi říkali, že deset týdnů je reálná doba, když však pročítám tuto diskuzi, tak jsem lehce v rozpacích. No uvidíme a po novém roce bdu volat do autosalónu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Já jsem objednal 1,2 ambition v půlce listopadu a ještě pořád nevím termín dodání. Při objednání mi říkali, že deset týdnů je reálná doba, když však pročítám tuto diskuzi, tak jsem lehce v rozpacích. No uvidíme a po novém roce bdu volat do autosalónu. Maty, čekám na Yetiho 1.4 už od 15.10 a mám potvrzený termín výroby druhý týden ledna, ale já si přímo poprosil o leden 2011, jinak bych ho už asi měl. Pokud ale vím, tak o motory 1.2 je daleko větší zájem a nejenom do Yetiho. Tvůj prodejce by ale už dávno měl vědět ve kterém týdnu bude auto vyrobené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Maty, čekám na Yetiho 1.4 už od 15.10 a mám potvrzený termín výroby druhý týden ledna, ale já si přímo poprosil o leden 2011, jinak bych ho už asi měl. Pokud ale vím, tak o motory 1.2 je daleko větší zájem a nejenom do Yetiho. Tvůj prodejce by ale už dávno měl vědět ve kterém týdnu bude auto vyrobené. Uvidíme, jak se to vyvine. Mám slíbeno, že prodejce bude přes své kontakty tlačit, aby auto bylo co nejdříve. Nechci tam teď mezi svátkama volat, ihned po novém roce začnu tlačit na prodejce. Dám pak vědět, jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefP Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Buď rád, že ho budeš mít až v příštím roce. Na prodej bude auto o rok mladší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Dneska jsem zavolal prodejci a mělo by to moje autíčko jít do výroby v druhém týdnu 2011. Objednáno bylo v půlce listopadu a původní termín výroby byl čtvrtý týden 2011. Asi tu výrobu opravdu rozjeli . Ale chtěl jsem dneska ještě do konfigurace doobjednat zadní reprobedny a bylo mi řečeno, že už to nejde, že jediné co se dá ještě v tuto chvíli volit je barva. Tak tomu trochu nerozumím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlie_s Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Dodací lhůty - podle odborářského časopisu škodováci mají od Vánoc do konce roku pauzu a první pracovní směna je noční v neděli 2.1.2011. Jinak ale zvýšili tempo a výrobu Yetiů, Supů a Supů kombi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Tak jsem dostal info, že můj Yeti jde do výroby ve čtvrtek 13. 1. Už se nemůžu dočkat, až do něho usednu. Neví někdo tady, jak dlouho trvá výroba a expedice nového auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Tak jsem dostal info, že můj Yeti jde do výroby ve čtvrtek 13. 1. Už se nemůžu dočkat, až do něho usednu. Neví někdo tady, jak dlouho trvá výroba a expedice nového auta? Maty, nemám přesný termín, vím jen, že někdy příští týden. Tak kdo ho bude mít dříve? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Myslim, ze v tydnu od 17. do 21. ho budes mit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Maty, nemám přesný termín, vím jen, že někdy příští týden. Tak kdo ho bude mít dříve? Určitě Ty, čekáš na něho déle... A já to mám z ostravska do Maladé Boleslavi trochu z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Myslim, ze v tydnu od 17. do 21. ho budes mit. To by bylo super, čím dříve, tím lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda z kopce Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Tak sem objednaval 29.12 a prí půjde do výroby v 11 týdnu tak sem zvědaví kdy bude u prodejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.