Publikováno Květen 8, 201015 r Ahoj dneska jsem si chtel vynadat stare škoda radio a dat tam sve a nemam k tomu vytahovaci klíč, nevíte jak se dá to radio vynadat?
Květen 8, 201015 r Nejlíp uděláš, když zajedeš do Škodovky a tam ti h vytáhnou. Někde zadarmo, někde za 50 kč. Jinak už se to tu řešilo.
Květen 9, 201015 r Hřebíky sou drastický řešení a pokud chceš rádio vracet do auta nebo prodat tak to není to pravý ořechový. To už může ustřihnout plíšky a narvat je tam.
Květen 9, 201015 r Autor Sorry zapomel jsem napsat. Radio mám právě ještě na kazety. tak jak s ním ven?
Květen 9, 201015 r Princip je u všech Škoda radií stejnej. Jen 2DIN maj 4 otvory a malý rádia jen 2. Pokud ho nechceš zachránit na prodej, tak nahoře na rádiu uvidíš 2 malý obdélníkový otvory. Tak tam do nich strč kus dost dlouhýho plíšku nebo hřebík a tím ho odjistíš a vytáhneš.
Květen 9, 201015 r tak jsem hod aspon fotku toho radia, na kazety jich taky bylo nekolik, a dokud clovek nevi typ tak nevi jestli to umi vydnat...
Květen 9, 201015 r Autor tak jsem hod aspon fotku toho radia, na kazety jich taky bylo nekolik, a dokud clovek nevi typ tak nevi jestli to umi vydnat... Mám tohle rádio a potřeboval bych sehnat krytku na repro viz foto. Díky za nabídky.
Květen 10, 201015 r chod do potravin, kup si 2 taketo konzervy a na tej konzerve je otvarak, ktory presne pasuje na vybratie radia, alebo si vyrob vyberak z plechu. tu mas detail otvaraku, zwan ho ma cely plochy. Upraveno Květen 10, 201015 r od Tunak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.