Fredy Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Viem, že už tu okolo tejto veci boli debaty. Mam Octu r.00 a chcem vymenit sklenene kryty pred.svetiel za cire plastove. Nebudu potom problemy so svietivosťou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 řeší se to tady : čirá světla bez faceliftu hej někdo to tu lockněte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 To som čítal ale mne ide o to či sa nezhorši svietivost. Tie pôvodne sklenne maju svoju lamavost svetla a tieto čire nie. Netreba meniť aj parabolu? Tie čire sklá sa u nas daju zohnat za 1000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 To som čítal ale mne ide o to či sa nezhorši svietivost. Tie pôvodne sklenne maju svoju lamavost svetla a tieto čire nie. Netreba meniť aj parabolu?Tie čire sklá sa u nas daju zohnat za 1000Kč to už se tu taky psalo svítí to blbě sám sem to měl než jsem si pořídil LaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Dik! A za kolko sa daju zohnat LaK?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 to je různý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Tvoj Look je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Jeden člověk se už napálil a koupil si je tady najdeš odstrašující fotky jak to příšerně svítí http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...tlafaselift.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 To byl právě Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 To byl právě Hensel A Tyracek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 To byl právě Hensel hele Jiřino já tam měl skla a ne ty plasty a hlavně tu o tom píšu viz výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.