Publikováno Květen 10, 201015 r Som zvedavy na realitu... Ma niekto aj iny obrazok alebo info, ci to bude halogen/ xenon?
Květen 11, 201015 r dat to na auto ktere je cele tmave tak mozna, ale na te zlute je ta tmava jak pest na oko...
Květen 13, 201015 r Tak s tim nesouhlas, je to vec vkusu a nazoru a ja musim rict ze na tomto auti to vypada luxusne, cerna strecha, sloupky a kola s tema svetlama z toho delaji mazla takze ja davam Jo a ty mracitka taky super, aspon se schova ten cinskej design FL svetel - hold si na ne zvykam velice pomalu Upraveno Květen 13, 201015 r od Cizap
Květen 13, 201015 r Autor kazdopadne to treba vidiet nazivo... Napriklad tieto cierne na O1 sa mi pacia.
Květen 13, 201015 r jj mas pravdu, dokud to neuvidim nazivo tak neuverim ze jsou pekny na obrazku se mi totiz nelibi ani jedny, ale na Modrym Drackovy jsem mel to co mas plus-minus na fotce a byly nadherny...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.