Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kluci,potřebuji poradit :

Při jízdě mi začala ručička tachometru váznout na 80 a pak poskakuje od 80 nahoru,tak že při 40 jedu 120.Když vypnu zapalování,tak ručička doskáče zpět na 0. Při rozjezdu jede normálně zase do 80 a už jede jen v rozmezí 80 - 160.

Měl li někdo z Vás takový problém.Poraďte co s tím. Dávali mi alarm,ale říkali,že se při tom budíky nevytahujou,tak nevím.

Čím to je -čím to je?

Díky.

delalo mi to na fabii.. a nevyresil jsem to.. tak jsem fabi prodal a kupil octavu.. ;)))))))))))))

ne prodal jsem ji z jineho duvodu ale to jsem nevyresil :((

skakaly mi obe rucky otacky i rychlost... ale ukazovaly spravne jen poskakovaly... nesly plynule

Nevím co ti to dělá, ale pokud budeš schánět nové budíky mám jedny na prodej. Jsou z mé Oct1 (2002) i s pinem. Cena je 2 000,-Kč.

no jeste si vzpomen kdy jsi naposled strikal vabkou auto. Me to delalo totez ale na otackomeru. Po vysuseni cca asi 4 dny uz oky

• Autor

Kluci,nebudete tomu věřit,ale už jsem to vyřešil. Lepil jsem na budíky chrom.rámečky od Milotecu a ten z tachometru se uvolnil a sjel o kousek níž a ta ručička o to vadila a drhla. tak jsem to znovu rozdělal a znovu přilepil.Je po závadě. Jak taková stupidní závada dokáže natrápit.

Díky za příspěvky

• 5 let později...

[jak mam prosím sundat tachometr-taky bych chtěl tam dát ramečky

Zkoušel jsi hledat na fóru případně přes google?

Na konkurenčním fóru je to krásně popsáno i s obrázky...

Musíš sundat plastík kolem budíků - je pod krytkama přišroubován nahoru do kapličky dvěma šroubky a potom ho musíš dole jakoby zatlačit směrem dolů a k sobě.

Pro lepší přístup a přesnější práci doporučuju vytáhnout budíky úplně ven. Drží na dvou šroubech po stranách v horní polovině. Ve spodní jsou nacvaknuty. Potom odpojíš konektor(y) (NERVI JE - mají pojistku, kterou musíš nejdřív odjistit) a budíky vyjmeš.

Potom stačí vytlačit průhledné plexi a nalepit kroužky. Doporučuju dělat to někde co nejdál od prachu.

Ta pojistka je v podobě takové fialové páčky a když ji odjistíš a překlopíš, tak Ti ten konektor krásně vytáhne z přístrojovky.

Ale to není to co jsem chtěl k této věci opravdu napsat.

Za nic na světě nezapínej zapalování pokud budeš mít odpojené budíky!

Budíky jsou spárované s ŘJ motoru a když bys to udělal, pak se zablokuje imobilizér a nenastartuješ pak.

...Doporučuju dělat to někde co nejdál od prachu.

V koupelně a pusť při tom sprchu.

Ale pod sprchou to nedělej :p .

V koupelně je totiž obecně nejmíň prachu a sprcha ještě nějaký případný stáhne sebou.

Upraveno od Wojnar

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.