Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám dotaz na jeden či spíše dva problémy..vypadává mi signál ze snímače teploty chl. kapaliny...funguje a najednou přestane ukazovat..a někdy pak zase funguje a tak dookola..při napojení na diagnostiku píše teď nevím přesně ale velký signál..což značí buď zkrat na kostru, nbeo vadné vedení nebo špatný snímač..ale kdyby to byl snímač nebo vedení asi by to nešlo pořád.

U lambda sondy je podobný problém..taky chvilku svítí kontrolka emisí a pak zhasne..ale na diagnostice to píše opačnou věc..příliš malý signál..což jsou stejné závady až na zkratu na +

Obě závady se hlavně projevují když je vlhko a prší..nevím jestli to je společné s tím, protože jinak je klid. Neví někdo co by to mohlo způsobovat a jak to odstranit?

• 3 roky později...

Mám stejný problém, vyřešil jste to nějak?

Upraveno od Tom4st

Napiš čo piše diagnostika a o aky motor sa jedna.

• 2 měsíce později...

Jak řekl hubo44 napiš kód poruchy a motorizaci. Ať víme více. Jinak podle popisu jsem měl stejný problém, ale u té lambda nevím co mi to už přesně psalo. Čidlo chodilo skokově. Vyměnil jsem a po problému.

Tak mně dnes měnili snímač teploty chl. kapaliny. Sice žádný problém nebyl, ale diagnostika vyhodnotila chybu, tak ho vyměnili. Chyba byla

16502 P0118 035 - Snímač teploty chladící kapaliny - G62 signál příliš velký a to jsem tam jel s vadnou cívkou.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.