kokta7 Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 nevím, na brzdě jsem s tím nebyl. můžu někdy zkusit, jestli bude čas a chuť. panebože LPG do přímovstřiku kde ti to aspon dělali? na webovkách by mohli mít brzdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pulux Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Už LPG nemám. Brzda myslím tady - http://chiptuningmotoru.cz/start.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Casto tady ctu, ze 3,6ka nedosahuje papiroveho vykonu.. Kolik koni teda seriova 3,6 v Supu ma? (Nabrzdenejch) Diky do vedlajsej temy (chip) som daval graf, serii namerali 245 PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pulux Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jak tu píšete maximálku, tak v DE 252 km/h, dál jsem nezkoušel, musel jsem brzdit. Velmi mě překvapuje, že i se svižnou jízdou přes DE se dá spotřeba udržet 10l/100km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 taky mi to jede 250, ale asi tak za polovinu. Ne, to je prdel. Jede mi to sice taky hodně, ale ten motor 3,6 je vynikající !!! Kdyby se to oturbilo, nemá na cestách konkurenci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 tak si to moje v sobotu půjčil známej, co má Passata R36, že ho zajímá, jak jede 160 kW v naftě s turbem. První reakce : "no to si děláš prdel ". Tak to mě potěšilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 tak s tím výkonem pánové, se docela chechtám, protože včera se měřil na brzdě MAHA jeden Passat R36, kterej by měl mít 300 koní 220 kW a skutečnost byla 266 koní 196 kW auto s nájezdem pouhých 100 t. km. Ten motor stojí konstrukčně nejspíš pěkně za hovno. Čím míň jede, tím víc žere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Hmm. A na jakej benzín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 tak to fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 (editace) JirkaK: Tak já myslím, že u přímovstřikových benzinů známá věc, ne? Stačí vyčistit sací trakt (u 100tkm už to bude zadělané až běda) a bude jako zamlada... Editováno: 27. Březen 2016, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.