Publikováno Květen 25, 201015 r Ahoj, proč mám tak nízký volnoběh? Po nastartování motor točí cca 500oz/min někdy i chcípne.Předtím chodil po startu od 1200 ot/min a postupně klesal až na 700ot/min.Klapka vyčištěna,nastavena,filtry nové,lamda dle VAGU ok.Kde je chyba?Nechají se ty otáčky nějak přidat přes VAG?Jedná se o octavi 1,6 55kW AEE, r.v.6/98.
Květen 27, 201015 r Ahoj, proč mám tak nízký volnoběh? Po nastartování motor točí cca 500oz/min někdy i chcípne.Předtím chodil po startu od 1200 ot/min a postupně klesal až na 700ot/min.Klapka vyčištěna,nastavena,filtry nové,lamda dle VAGU ok.Kde je chyba?Nechají se ty otáčky nějak přidat přes VAG?Jedná se o octavi 1,6 55kW AEE, r.v.6/98. Ahoj palivový filter si menil, auto má aký ťah???
Červen 1, 201015 r Autor Palivový filtr jsem neměnil.Auto jede jinak úplně normálně.Filtrem to nebude.
Červen 2, 201015 r zkus cidlo teploty chladici kapaliny, taky nech zkontrolovat rozdelovac, nejsem si jist, ale tyhle slabsi jednasestky meli palec.
Červen 2, 201015 r a funguje regulace škrtící klapky? já měl dost podobný problém viz: ( ) zkus odpojit konektor k ovládání škrtící klapky a na piny 1 a 2 dej krátce (1-2s) napětí 12V. Klapka by se měla naklápět, když vodiče prohodíš, měla by se natoči na druhou stranu. Pokud nenaklápí- odšroubovat celou škrtící klapku a hledat závadu v servomechanismu, popř. v motorku, kabelech apod. Upraveno Červen 2, 201015 r od Ondra13
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.