Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čau,

nemůžu najít toto téma na fóru, tak ho sem píšu. Mám dotaz ohledně palubního počítače. U felicie mám pouze palubní počítač bez kabeláže a nevím kde by se dala sehnat nebo zda je to vůbec možné a dokoupit ji samostatně ? a jestli je to obtížné namontovat (nejlépe nějaký návod) předem děkuji za odpověď

• 3 týdny později...
  • 4 týdny později...

www.apri.cz

napis jim a uvidis

• 1 rok později...

Zdravím, trošku reninkarnuji toto vlákno...mám ve Feldě palubní počítač, jenže správně ukazuje akorát teplotu. Kde by se dal sehnat nový PP a kolik tak cca stojí?

Myslím že když navštívíš nějaké to vrakoviště, určitě nějaký seženeš, Aleši...

No nazdar, ty jsi taky všude...pamatuješ si mne z AVmanie? Já tebe jo...občas se ukážeš i na garáži...jinak vrakáč zkusím, ale moc Feld nebylo s PP, tak se bojím, že moc velký výběr nebude.

No nazdar, ty jsi taky všude...

Všude ne, jen "řidičsky odchovanej" autím s okřídleným šípem ve znaku a přestože už jsem v životě jezdil s X různýma značkama, těm tuzemským jsem "nejvěrnější"...

• 2 roky později...
  • 7 měsíců později...

Čaute,

průměrnou rychlost, doba jízdy a dvě teploty (obě dnes odpoledne ukazovaly přes 30 stupňů a venku chladno ,korekce dle manuálu max -4 a +3,5 o tolik to šlo poštelovat víc né) víc to přepnout nejde neukazuje okamřitou spotřebu atd. , ,kabeláž je snad správné?i čidlo?kolik má mít funkcí ? tyhle se dvěma čidly teplot mají mít  ty samé funkce jak má TC-6? Dle výrobního čísla (jestli je správné) to je co za typ?,  manuál na 2 čidlovej je stejnej  jako na TC-6?

Ďík za odpověď

fer1: Ahoj. palubní počítače se 2 snímači teploty byly první palubáky od APRI pro felicii, které se vyráběly. Později vnitřní teplota byla zrušena. Dle sériového čísla bych si dovolil tvrdit, že firmware v palubáku vnitřní teplotu zobrazovat už nedokáže, protože se jedná už o ten nový typ.

Pokud ti venkovní teploměr ukazuje 30°C v tomto počasí, je to jednoznačně špatně - pokud samozřejmě máš teploměr umístěn správně a ne někde u motoru.

Na kolik si topíš vevniř fakt nevím, takže 30°C samozřejmě nemůžu potvrdit, že je chybně:-)

Pokud ti to neukazuje okamžitou spotřebu a snimač průtoku máš korektně připnutý na oranžovém vodiči na ŘJ, máš zjevně vadný snímač průtoku a bude ho potřeba také vyměnit.

Co se týká funkcí palubáku, dopoučuji nastudovat zde, či v návodu na našem webu - http://specialnielektronika.cz/images/Uzivatelsky_TC-6.pdf Strana 3 - Ovládání a funkce.

Pokud bys potřeboval ještě cokoli dovysvětlit, příp. objednat, obrať se na nás na libovolný kontakt viz zde: http://specialnielektronika.cz/cz/kontakty

• 1 rok později...

Má tu někdo felicii s 1.3 MPI a zapojeným palubním počítačem? Podle manuálu mi není úplně jasné kam přesně (a jak) dát snímač spotřeby v motorovém prostoru. Mohla by to pro mne a pro ostatní nějaké dobrá duše která již ve voze palubní PC má vyfotit?

Předem moc díky!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.