dracek Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Ahoj, mám problém se zobrazením obrázku parkovacích senzorů. Vše funguje jak má, columbus sníží hlasitost, ale obrázek zobrazí jen když se mu chce. Už jste se s tím někdo setkal? octavka 2005, parkováky a gateway facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 vše je správně nakódováno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Možná blbá poznámka zcela zbytečně přepojil si i ten CAN na těch parkovácích? Eventuelně přeinstalovat software v columbusu bych zkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 tak pokud mu to už ukazuje sem tam tak can natažený mít musí... zkontrolovat kodování, zapojení a chyby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracek Vloženo 3. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 (editace) CAN jsem připojil, ty parkováky normálně fungují, aktivují se při zpátečce, pípají, ale ten obrázek blbne CHYBOVÁ PAMĚŤ parkovací pomoc II vpředu a vzadu (8-kanálová) 01312 004 pohon datové sběrnice bez signálu/komunikace sporadická ještě je chyba na datové sběrnici 00469 011 koncernová datová sběrnice infotainment v režimu jednodrátu přerušení dráty jsem prolezl kde se dalo i spoje jsem znovu pájel zkoušel jsem i z druhého funkčního auta postupně přehodit ŘJ parkováků, gateway i columbus napádá mě jen to kódování nebo kabeláž v autě senzory: předek a zadek octavia combi s tažným odnimatelným columbus: obyč 8 X repro, maxidot, telefon, hlasové ovládání,optické zobrazování parkováků, bez aux, bez cd měniče nechápu, proč to pípe ale neukazaje, myslel jsem, že buď fungují nebo nefungují Editováno: 3. Červen 2010, autor: dracek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmen Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Proc to pipe ale neukazuje? Protoze jednotka parkovaku ma senzory a pipaky primo pripojene k sobe, tedy pro pipani neni potreba spravna funkce can busu (pokud pomineme signal o zpatecce). A prave s canem bude tady problem, skutecne je to dobre napojeny na can pohonu? Po smaznuti tech chyb, objevuji se tam znovu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Can Ti jde po jednom dratu. Vidim to na chybu v Getaway, nebo v jednom z dratu Can vedeni. Cany jsou shodne datove signaly s posunutou vlnovou delko...Musi byt precteny po sobe a byt stejne, jinak hlasi chybu. Can signal dela Getaway, draty ho jen vedou.. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Can Ti jde po jednom dratu. Vidim to na chybu v Getaway, nebo v jednom z dratu Can vedeni. Cany jsou shodne datove signaly s posunutou sinusovkou...Musi byt precteny po sobe a byt stejne, jinak hlasi chybu. Can signal dela Getaway, draty ho jen vedou.. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracek Vloženo 9. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Přišel jsem teď na jinou věc!!! celé jsem to rozdělal a zjistil, že ŘJ parkovacího asistentu byla stále pod napětím. Někdo ty origo zadní napojil na 30. Když jsem si dodělával předek + zadek facelift, ta jsem to neměřil a ten + drát jsem použil do nové jednotky. Proto napřed ukazovala a po čase se nejspíš zahltila informacemi a přestala zobrazovat, nedostala cyklus (restart) a frčela tahem i při stojícím autě. Po přepojení na 15 vše funguje jak má, pokud to vydrží zobrazovat aspoň 3 dny, tak je vyhráno Jen co jsem vyměnil gateway, tak mám na obrázku z Octavie combi krátkou Kluci, nevíte někdo kde to mám přepsat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 30 je na každém předface PDC musíš dobře nakódovat gateway a pak ti bude autíčko ukazovat, jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Musíš na gateway nakódovat poslední čtyři čísla: 2302 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracek Vloženo 10. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 už mám zase combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.