Publikováno Červen 1, 201015 r Ahoj, mám problém se zobrazením obrázku parkovacích senzorů. Vše funguje jak má, columbus sníží hlasitost, ale obrázek zobrazí jen když se mu chce. Už jste se s tím někdo setkal? octavka 2005, parkováky a gateway facelift
Červen 2, 201015 r Možná blbá poznámka zcela zbytečně přepojil si i ten CAN na těch parkovácích? Eventuelně přeinstalovat software v columbusu bych zkusil
Červen 2, 201015 r tak pokud mu to už ukazuje sem tam tak can natažený mít musí... zkontrolovat kodování, zapojení a chyby..
Červen 3, 201015 r Autor CAN jsem připojil, ty parkováky normálně fungují, aktivují se při zpátečce, pípají, ale ten obrázek blbne CHYBOVÁ PAMĚŤ parkovací pomoc II vpředu a vzadu (8-kanálová) 01312 004 pohon datové sběrnice bez signálu/komunikace sporadická ještě je chyba na datové sběrnici 00469 011 koncernová datová sběrnice infotainment v režimu jednodrátu přerušení dráty jsem prolezl kde se dalo i spoje jsem znovu pájel zkoušel jsem i z druhého funkčního auta postupně přehodit ŘJ parkováků, gateway i columbus napádá mě jen to kódování nebo kabeláž v autě senzory: předek a zadek octavia combi s tažným odnimatelným columbus: obyč 8 X repro, maxidot, telefon, hlasové ovládání,optické zobrazování parkováků, bez aux, bez cd měniče nechápu, proč to pípe ale neukazaje, myslel jsem, že buď fungují nebo nefungují Upraveno Červen 3, 201015 r od dracek
Červen 4, 201015 r Proc to pipe ale neukazuje? Protoze jednotka parkovaku ma senzory a pipaky primo pripojene k sobe, tedy pro pipani neni potreba spravna funkce can busu (pokud pomineme signal o zpatecce). A prave s canem bude tady problem, skutecne je to dobre napojeny na can pohonu? Po smaznuti tech chyb, objevuji se tam znovu?
Červen 4, 201015 r Can Ti jde po jednom dratu. Vidim to na chybu v Getaway, nebo v jednom z dratu Can vedeni. Cany jsou shodne datove signaly s posunutou vlnovou delko...Musi byt precteny po sobe a byt stejne, jinak hlasi chybu. Can signal dela Getaway, draty ho jen vedou.. H.
Červen 4, 201015 r Can Ti jde po jednom dratu. Vidim to na chybu v Getaway, nebo v jednom z dratu Can vedeni. Cany jsou shodne datove signaly s posunutou sinusovkou...Musi byt precteny po sobe a byt stejne, jinak hlasi chybu. Can signal dela Getaway, draty ho jen vedou.. H.
Červen 9, 201015 r Autor Přišel jsem teď na jinou věc!!! celé jsem to rozdělal a zjistil, že ŘJ parkovacího asistentu byla stále pod napětím. Někdo ty origo zadní napojil na 30. Když jsem si dodělával předek + zadek facelift, ta jsem to neměřil a ten + drát jsem použil do nové jednotky. Proto napřed ukazovala a po čase se nejspíš zahltila informacemi a přestala zobrazovat, nedostala cyklus (restart) a frčela tahem i při stojícím autě. Po přepojení na 15 vše funguje jak má, pokud to vydrží zobrazovat aspoň 3 dny, tak je vyhráno Jen co jsem vyměnil gateway, tak mám na obrázku z Octavie combi krátkou Kluci, nevíte někdo kde to mám přepsat???
Červen 10, 201015 r 30 je na každém předface PDC musíš dobře nakódovat gateway a pak ti bude autíčko ukazovat, jak má
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.