Jaroě Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 (editace) Ahoj, montoval někdo z vás tento centrál? Pošlu popis. Nevím jak dát daleko servo od těch vahadel. CENTRÁL S LUXUSNÍMI KOVOVÝMI DÁLKOVÝMI OVLÁDAČI Editováno: 6. Červen 2010, autor: Jaroě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 To ti asi nikdo neporadí, musíš zkoušet. Já to udělal asi na popáté, než to fungovalo jak má 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Tu mas central pre FABIU.Len namontujes a zapojis . Nic nemusis skusat-testovat. LINK: http://centralni-zamykani.alarm-anno.cz/centralni-zamykani-cz-fabia-na-klic-pro-4-dvere.htm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 5. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Díky chlapi, budu laborovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Tu mas central pre FABIU.Len namontujes a zapojis . Nic nemusis skusat-testovat. LINK: http://centralni-zamykani.alarm-anno.cz/centralni-zamykani-cz-fabia-na-klic-pro-4-dvere.htm Je vidět, že o tom moc nevíš . Táhla motorku se musí napojit na táhla zámků a to musíš poštelovat aby to fungovalo jak má 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 WOODY:Poslal som link na supravu ktoru nemusis prisposobovat+prihinat a tvarovat tiahla-droty ktore sa napajaju na tiahla ktore mas vo dverach. Jaroe si kupil univerzalny central ktory musis trosku prisposobit ku kazdemu autu. P.S. Par centralnych zamykani som uz namontoval. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Jo já ho konkrétně tento montoval do svojí Fábky loni a navic na spolujezdcových dveřích jsem muse táhlo trochu ohnout. Musí se poštelovat ta svorka co spojuje táhlo motorku a dveří . Není jedno kde to našroubuješ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Navod na montaz originalneho centralu pre fabiu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Jedná se o uchytku v návodu č.16 . Není jedno kde ji našroubuješ! Musí se to poštelovat, do jaké urovně to našroubovat. Je to pouze v předu. V zadu to je jedno. A timto diskuzi končím. Nebudu se tu zbytečně hádat, když vím co jsem dělal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 6. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 (editace) Kluci musím poděkovat za vaše návody. To schéma a spojovací materiál je stejný, jako na návodu montáže od Prochyho i barva drátů. Největší oříšek to bude připojit do pojistkové skříňky. I když tam mám na přívodu pojistku, tak vyhledám odborníka aby mi to napíchl do skříňky. Ještě maličkost : jak odmontovat čalounění dveří vím. Ale nejde úplně sundat, nějak to drží nahoře u skla. Nechci použít hrubé násilí. Co s tím? Editováno: 6. Červen 2010, autor: Jaroě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 (editace) WOODY: Ja sa nehadam. Forum je o radach a pomoci. JAROE: Som rad ze som ti mohol pomoct. Editováno: 6. Červen 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Kluci musím poděkovat za vaše návody. To schéma a spojovací materiál je stejný, jako na návodu montáže od Prochyho i barva drátů. Největší oříšek to bude připojit do pojistkové skříňky. I když tam mám na přívodu pojistku, tak vyhledám odborníka aby mi to napíchl do skříňky. Ještě maličkost : jak odmontovat čalounění dveří vím. Ale nejde úplně sundat, nějak to drží nahoře u skla. Nechci použít hrubé násilí. Co s tím? Ak si vysroboval vsetky sroby co drzia tapacir tak pouzi len silu. Tapacir drzi na okennej liste ktora je nacvaknuta vo dverach. LINK: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 6. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 (editace) Musím opět poděkovat. Kdybych ti mohl s něčím pomoci, tak se klidně na mně obrať. Takže ten tapecírunk tahat nahoru, asi značnou silou. Editováno: 6. Červen 2010, autor: Jaroě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 byl by dobrý do budoucna, použít aspoň správnou sekci ( elektrika ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 15. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Standis omlouvám se za nevhodně zařazení tématu. Centrál Funguje, dva půldny práce a troje dveře fungovali. Řidičovy dveře nejdou odemknout ani zamknout klíčem, ale centrál to zamkne i odemkne. Jsem rád že to jde alespoň tak. Nejhorší bylo protahovat ty dráty. Není opravdu jedno jak se ta příchytka u předních dveří dá. Vzadu jsem to táhlo od serva přidělal na to vahadlo. Jenže jsem musel přehodit dráty páč když se zavřeli přední dveře zadní se otevřeli a naopak. Ještě jednou děkuji za rady a návod montáže origo centrálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 To je to co jsem říkal, musí se to seřídit. Mě to zas nešlo odemknout zevnitř klikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 To je to co jsem říkal, musí se to seřídit. Mě to zas nešlo odemknout zevnitř klikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.