Přejít na obsah

nejde klimatizace u octavie II


stastnylukas

Doporučené příspěvky

Dobrý den chtěl jsem se zeptat asi pred 24hodinama mam nove vymeneny chladič klimatizace+kompresor klimatizace všechno jede v pořádku ja ma. Ale všiml jsem si toho ze pred pravym kolem jak je ten plast tak mi stoho plastu pred kolem něco kape ne moc ale kape jako by zluta tekutina neni mastna kdyz sem zkoušel po cuchu po chuti tak nic jako by voda ale radsi se ptám co by to mohlo nebo radši zajet to servisu kdyz uz me to stalo 19tis korun:blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak něco podobného jsem měl taky, 14 dní po výměněně kondenzátoru klimy(chladiče), jsem si všiml kapek na podlaze v garáži, byl to chladič, tekl jen při natlakování při ohřevu - po 6ti letech a 170tkm, pak přišly přední brzdy(zadní při 130tkm), přední tlumiče, silentbloky.., teď jen poslouchám turbo jak za studena houká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zkusim, ale už při tom plnění před pár měsící jsem si říkal, že jestli to zas uteče, že vyměnim ten chladič. Akorát se mi to nechce dávat do autorizáku, to bych se nedoplatil - ale nadruhou stranu neznám servis, který by měl mašinku na klimatizaci. Takže to leda nechat v jednom servisu vypustit, dojet do domovského servisu, nechat vyměnit chladič a nechat zase napustit. Otázka je, jestli tohle převážení (celkem tak 15 km tam i zpět) přejiže ten klimakompresor když bude bez oleje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ahoj,

můžete se někdo zaměřit na takový šustivý zvuk z výdechu pří zapnuté klimatizaci a zkusit mi sdělit co to je?

Je to normální nebo je to kompresor?

 

attachicon.gifvideo.zip

 

Vyresil jsi to nejak? Bylo to vazne nedostatkem chladiva? Posledni dobou slysim asi to same. Navic mi vcera klimatizace asi nejak nechtela vysouset, dlouho jsem mel zamlzene vsechny okna krome celniho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...