FISHkaa Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Čaute, zná někdo z Prahy (nejlépe Praha 10, 4) dobrého autoklepýře a lakýrníka, který správně chytne odstín a kvalitně a levně opraví stříbrný přední blatník (asi to bude stačit jenom vytáhnout)? Přede díky moc za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Tak já dám tip na karosáře z Mnichova Hradiště umí opravovat promáčkliny od krup a podobný nešvary bez nutnosti kytování a lakování. Samozřejmě všechno spravit nejde, ale zlatý ruce má http://karosar.websnadno.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Ahoj, znám jednu dílnu, ale není v Praze. Je to kousek, v Dolních Jirčanech. Nevím jak to mají s cenou, ale kvalita je skvělá, odstín chytnou naprosto spolehlivě. Když jsem se tam chodil podívat na mojí Fabču, tak tam vedle ní běžně stály Porsche, který zrovna taky lakovali. Tu cenu opravdu nevim, mně lakovali po bouračce napředek bejvalou Fabii (modrá základní) a nárazník, maska, kapota, blatníky (+vytáhnutí) a vzali si 8000Kč. Ale určitě se dá nějak dohodnout, jde tam hlavně o kvalitu. :-) Adresu přesnějc říct nemůžu, jelikož jsem nikde na mapě nenašel v Dolních Jirčanech názvy ulic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 25. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Ahoj, znám jednu dílnu, ale není v Praze. Je to kousek, v Dolních Jirčanech. Nevím jak to mají s cenou, ale kvalita je skvělá, odstín chytnou naprosto spolehlivě. Když jsem se tam chodil podívat na mojí Fabču, tak tam vedle ní běžně stály Porsche, který zrovna taky lakovali. Tu cenu opravdu nevim, mně lakovali po bouračce napředek bejvalou Fabii (modrá základní) a nárazník, maska, kapota, blatníky (+vytáhnutí) a vzali si 8000Kč. Ale určitě se dá nějak dohodnout, jde tam hlavně o kvalitu. :-)Adresu přesnějc říct nemůžu, jelikož jsem nikde na mapě nenašel v Dolních Jirčanech názvy ulic. na mapy.seznam.cz nazvy sou... plííz plíííz http://mapy.seznam.cz/?st=search&fr=doln%C...&ozm=5&omp=base Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 No tak ta mapa mě zmátla už úplně, takhle z leteckýho pohledu nevim, jestli jsem odbočoval mírně, nebo ostře doprava... Každopádně - vjedeš do Jirčan, pojedeš ulicí Hlavní až narazíš na velkou (v mezích těch cest) křižovatku, kde přímo proti tobě bude na sloupu ukazatel na nějakou Kovovýrobu - to je ono, tak jeď podle šipky. Mělo by to být Na Výsluní 123, ale to úplně nezaručuju. A nebo tam v nejhoršim můžu s tebou zajet, mám to kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 No tak ta mapa mě zmátla už úplně, takhle z leteckýho pohledu nevim, jestli jsem odbočoval mírně, nebo ostře doprava... Každopádně - vjedeš do Jirčan, pojedeš ulicí Hlavní až narazíš na velkou (v mezích těch cest) křižovatku, kde přímo proti tobě bude na sloupu ukazatel na nějakou Kovovýrobu - to je ono, tak jeď podle šipky. Mělo by to být Na Výsluní 123, ale to úplně nezaručuju. A nebo tam v nejhoršim můžu s tebou zajet, mám to kousek. ok, zkusím to dneska najít. kdyžtak se ozvu dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Tak sem to našel, ale měl si mne varovat - malem sem nekomu vjel na zahradu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 no jo ale oni jenom lakujou... žádná autoklempýřina... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 znáte jěště někdo něco? Praha, Jesenice a okolí... díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 abyste věděli co potřebuju dát do kupy: http://www.volny.cz/pryba/407/25-05-06_1553.jpg http://www.volny.cz/pryba/407/25-05-06_1554.jpg http://www.volny.cz/pryba/407/25-05-06_1555.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Znám vynikajícího, bohužel v Brně BTW: Nebude ten stříbrný blatník vypadat na té audince, co máš v avataru trochu blbě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Znám vynikajícího, bohužel v Brně BTW: Nebude ten stříbrný blatník vypadat na té audince, co máš v avataru trochu blbě? pán je vtipálek. Na fotkách přece vidíš že je to 407 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Jojo, to já už jsem se tam po tý něčí zahradě taky pohyboval. Majitel je asi zvyklej, nevypadal agresivně. :-) Ale že nedělaj klempířinu, tos mě dostal, já měl za to že určitě jo, mně rovnali přední blatníky než je lakovali, a pokud ne oni, tak o dva baráky vedle je člověk s dílnou, kterej to pro ně udělá, asi se s nim pohádali a už mu to tam nedávaj. Tak to se omlouvám, překvapilo mě to taky... Tak hodně štěstí v hledání! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Zdravíčko, nechce se mi zakládat nové téma...mám GT stříšku v plniči, chtěl sem se zeptat zda někdo neví o solidní lakovně někde nejlíp Zlínský, Olomoucký, Brněnský kraj....ještě ev. i Vysočina.....autorizované chtěj šílenou cenu...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Zkus kontaktovat clena od vas z FC nickem alpako, bydli kousek ode mne a vim, ze jsme tenkrat spolu mluvili kdyz si nechaval strikat u nas v Petrovicich (PHA 10) nejaky dily a byl spokojen. Nevim zda i klempirina je jejich JOB, ale pristup byl pry v naproste pohode, barva celkem slusne chycena. Zkus to, uvidis! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 : Jukni jaký píše lokality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.