KALIMERO Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Fabia 1,4 Mpi, 60000km, r.v. 2000,po výměně motorového oleje a ujetí cca 50 km se mi v různých časových intervalech rozsvěcuje kontrolka mazání s akustickým signálem, někdy zhasne hned jindy drží déle, kontrolou otevření víčka dolévání oleje tento stříká takže tam tlak je může to být pouze čidlo tlaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Nedali ti tam malo oleja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KALIMERO Vloženo 19. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 olej je OK, problém je v tom, že to dělá jen při zahřátém motorou a nedělá to pořád, uvažoval jsem o čerpadle ale to kdyby nejelo tak by to svítilo pořád, v diskusi Motor str. 17 jsem ten problem našel u "tomass" ale už tam není čím to měl způsobené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Jakej olej si měl před tím a jakej ti nalili? Jinak esi to je jen čidlem tlaku tak to není drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KALIMERO Vloženo 19. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Auto je z předváděčky a nalévali tam polosyntetiku tak jsem to zachoval, zkusím to čidlo pak dam vědět jak to dopadlo.zatím dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Je to čidlo, v práci jsme to měli taky. Je umístěné, když se postavíš čelem k motoru, na bloku dole uprostřed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hadzim Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 No nebejt to čidlem, má dávno motor zadřenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasss Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Měl jsem totéž. Čidlo vyměněno v červnu asi za 300Kč (nevím přesně), od té doby klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 (editace) Me to ted dela neco podobneho. Kontrolka se rozne jen behem jizdy, na volnobeh nic. Znamej mechos se na to dival a naznal ze je tam ubytek tlaku oleja.Takze auti ceka az se na nej nekdo dostane. Do noveho roku sem tedy bez auta a jen cekam co s tim bude. Snad taky jen prkotina typu pricpanej filtr. Btw: taky mam 1,4 MPI 50kw rok 2000 Editováno: 22. Prosinec 2006, autor: kozlustechnykus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Možná je ve vaně něakej bordel, kterej při vyšších otáčkách přicpe síto a čerpadlo nemá co sát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Olej ma jen 6000km ale je to mozny a projevovalo se to jenom kdyz byl motor v tahu , kdyz to znamej skusil bez kvaltu podrzet na 5000 ot tak nic, teprve az pri rozjezdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 čidlo,nebo zanesený čidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Doufam Zvuk motoru bezezmen nejde tezce tak snad nic vaznyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 kdyby to nemazalo,tak už nejezdíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Tak tak, čidlo stojí cca 250kč tak vyměnit nejdřív to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Uvidime. Auti je ted v servise, snad to bude jen takovadle prkotinka a ne nejaka vymrdavka co budou 20hodin hledat a 20 sec spravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Pak dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KALIMERO Vloženo 23. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 vyměnil jsem čidlo tlaku 145,- kč a je klid, když jsem se díval na to staré tak se olej tlačil kolem kontaktu až ke kabliku, jsem rád že to nebylo nic horšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Aspoň že je zas klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Nazdar. Kontrolka mazání mi taky svítila, blikala, pískala, čekám na opravu svazku, zatím jsem si přemostil asi deset drátů a konečně dneska přestala svítit. Olej je určitě v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 To je ten svazek pod vzduchovým filtrem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Cidlo vymeneno tak snad bude klid, uz se to neozvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 taky se mi nedavno rozsvítilo čidlo tlaku oleje. Oleje je tam dost, má najeto 21 000, je to rok 2000, motorizace 1,4 MPI 50kW. Tak jsme s dědou odpustili trošku oleje (bylo tam max, ale opravdu MAX) a utáhli uzávěr oleje, a pořád. Nastartuju, a nic, a pak přidám, párkrát na neutrál dotáhnu na 2000ot. a už píská a bliká ... Ach jo. Doufám, že taky čidlo. Jelikož to bylo předtím dědy a on moc nejezdil, tak tam dal prý nějaký horší olej, prý to bude stačit ... Ale není špatný, ej to polosyntetika 10-40 nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Jako první vyměnit čidlo, když to nepomůže tak olej. Bůhví co tam dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak je to čidlo, baroskop. Zítra to snad bude vyměněné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.