Přejít na obsah

1.8T AGU modifikace


mayday

Doporučené příspěvky

Zdravim,

chci se zeptat, motor 1.8T konkretne se budu bavit o mem s kodem motoru AGU. Nyni seriovych 150PS, se spojkou ve vecnych lovistich. Takze nova mne nemine.

Ted se chci zeptat, cetl jsem toho spousty jaky ten motor ma potencional. Videl jsem motory s 360PS, ale tohle by nebylo na denni jezdeni. Moje predsta, ktera by se mi velice zamlouvala by byla neco kolem 250 - 260 PS. Tak a ted otazka cim zacit a jak dal pokracovat? Vim o par lidech, kteri tu uz takove upravy podstoupili, ale bohuzel moc sdilni nebyli, krom jednoho :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K04 i vstřiky se dávaly i do Leonu Cupry nebo Audi S3, ale to turbo bych asi koupil nový, nestojí moc. Vstřiky si myslím, že nebude problém sehnat použitý. Každopádně pokud máte možnost koupi přes ebay, tak mrkněte tam. Vše vyjde levněji než tu. ;)

Na úpravu 1,8T v ČR je nejlepší toten shop... aspoň bych teda řekl: http://www.highperformanceparts.cz/katalog/364-motor-18t-program

Co se pak týče úpravy softwaru, tak MVOLESKO (profituning.sk). Tvrdí se, že je jedinej, kdo tomu pořádně v ČR rozumí. Taky za ním pojedu mimochodem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...